Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți | 5-20 octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți | 5-20 octombrie Share Recomandările Zile și Nopți | 5-20 octombrie


După cum v-ați obișnuit, Brașovul are multe evenimente dintre care îți poate fi greu să alegi. Noi am făcut o selecție pentru a găși cele mai interesante activități de făcut în timpul liber. Ce ne-a ieșit? Citiți în rândurile următoare. 

Este posibil ca imaginea să conţină: text

  1. Festival – Dracula Film Festival

În perioada 16-20 octombrie, în orașul de sub poalele Tâmpei, va avea loc a VII-a ediție a festivalului internațional de film fantastic, Dracula Film Festival. Acesta este și un eveniment competițional, organizat de Asociația Fanzin. Începând cu anul 2016, a fost adăugată o secțiune numită Dracula Digital, care are scopul de a promova educația cinematografică în rândul adolescenților, pentru a descoperi și a cultiva noi talente în cinematografia din România. Proiecțiile vor avea loc la Centrul-Cultural Reduta, Cinema One și Cinemateca Patria.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, noapte şi text

  1. Fotografie – PhotoStory 2019

Întâlnirea fotografilor din Brașov va avea loc pe 5 octombrie, La Noi Acasă, pe strada Constantin Brâncoveanu 36. PhotoStory 2019 este a treia ediție a acestui eveniment, unde pasionații de fotografie se pot cunoaște mai bine, au posibilitatea de a lega prietenii, dar și colaborări viitoare. Dan Dinu va fi gazda participanților, acesta practicând fotografia de mai bine de 20 de ani. El a fondat una dintre cele mai vechi și mai mari școli de fotografie din țară, PhotoLife, în anul 2007 și a organizat până în prezent numeroase cursuri și workshop-uri.

 Este posibil ca imaginea să conţină: text

  1. Concert – E-an-na & An Theos, dublă lansare de album

La Rockstadt, pe 12 octombrie, E-an-na revine în Brașov pentru a-și lansa noul album intitulat Nesfârșite. Pe lângă repertoriul nou, veți avea ocazia să ascultați piese consacrate precum „Codru” sau „Sârba Ciobănească”. De asemenea, An Theos își va lansa un nou album numit Renăscând, acesta prezentând o latură mai întunecată a folclorului românesc. Doritorii vor trebui să plătească 30 de lei pentru a intra în locație, însă caracterul unic al evenimentului și atmosfera inedită te va face să te distrezi de minune împreună cu prietenii tăi.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

  1. Dezbatere – Touch me not – Politicile Corpului

La Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov, în data de 12 octombrie, echipa controversatului film Touch me not, care a câștigat Ursul de Aur la Berlinale – Berlin International Film Festival, a susține o dezbatere. În cadrul acesteia, publicul tânăr din mediul universitar va discuta despre intimitate, relația cu propriul corp, dar și capacitatea de empatie. Studenții au intrare liberă pe bază de rezervare, ceilalți doritori fiind nevoiți să plătească suma de 15 lei. Dezbaterea se va face în limba engleză, dar va avea și traducere simultană.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, barbă şi text

  1. Stand-up – Ceva Mărunt

În data de 5 noiembrie, de la ora 21:00, la Centrul-Cultural Reduta, iubitorii de stand-up vor putea participa la un show de comedie. Echipa Ceva Mărunt, formată din Sergiu, Toma, Cristi și Sorin, pornește împreună cu Vio într-un turneu național de stand-up care va ajunge și în orașul de la poalele Tâmpei. Astfel, brașovenii și nu numai îi vor putea vedea LIVE pe cei care au adus proiecte precum: Una Scurtă, Roast-ul lui Velea și a lui Marian Godină, Popescu Show sau Arde-mă! În deschidere va urca pe scenă Dragoș Mitran.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos şi text

  1. Teatru – Păzea că vine Apocalipsa

Comedia savuroasă despre slăbiciunile omenești „Păzea că vine Apocalipsa” se va juca la Filarmonica Brașov, în Sala Patria, în data de 11 octombrie, începând cu ora 19:00. Opt actori cunoscuți, printre care Constantin Zamfirescu, Cătălin Marin și Ada Palade, vor da viața personajelor comice, care se confruntă cu un moment unic în istoria omenirii: sfârșitul lumii. Pentru 90 de minute, ei vă vor face să trăiți din plin aceste momente ca și cum ar fi ultimele. Prețul unui bilet este de 60 de lei, însă hohotele de râs vor fi din partea casei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută