Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 Concerte Live la care trebuie neapărat să mergi | 4-12 octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 Concerte Live la care trebuie neapărat să mergi | 4-12 octombrie Share 5 Concerte Live la care trebuie neapărat să mergi | 4-12 octombrie


Începutul lumii octombrie anunță o serie de concerte live pe care nu trebuie să le ratezi. Fie că îți place muzica pop, hip-hop, rock, folk sau soul, în Brașov avem măcar un eveniment pregătit special pentru tine! Unde ne vedem?

Image result for the motans

  1. The Motans

The Motans vor concerta în Mood astăzi seară, prețul unui bilet ajungând la 50 de lei. Ușile se vor deschide la ora 22:00, în timp ce rezervările se vor confirma până la ora 23:15. Această trupă combină mai multe stiluri muzicale, cel mai îndrăgit de aceștia fiind pop. Printre hiturile care au ajuns în topuri în România se numără August, Weekend, Versurs și Înainte să ne fi născut.

 5 Concerte Live la care trebuie neapărat să mergi | 4-12 octombrie

  1. Deliric și Silent Strike

La Kruhnen Musik Halle, în data de 12 octombrie, Deliric și Silent Strike revin în Brașov pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. În intervalul orar 20:00 – 23:00 va avea loc WarmUp-ul, iar albumul va putea fi ascultat de la ora 23:00. În cazul în care veți mai avea energie, sunteți invitați să rămâneți și la petrecerea de după concert.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, noapte şi text

  1. Kempes

Vocea etalon a rockului românesc, Ovidiu Ioncu este fondatorul și liderul trupei Kempes. Acesta a contribuit la creșterea succesului trupei Cargo în perioada 1989-2003, fiind recunoscut pentru vocea sa puternică și grandioasă cât o catedrală. Pe 11 octombrie, Kempes vor concerta în Rockstadt, evenimentul având loc între orele 17:00 și 23:00.

 Image result for ducu bertzi and friends

  1. Mi-e folk de toamnă

În data de 5 octombrie, artiștii Mircea Baniciu, Marius Batu, Ducu Bertzi & Friends vă așteaptă la o seară de toamnă cu muzică folk, începând cu ora 19.00. Spectacolul „Mi-e folk de toamnă” îl va avea ca invitat special la întâlnirea pe acorduri de chitară pe actorul Adrian Păduraru și va avea loc la Centrul-Cultural Reduta. Prețul unui bilet fiind de 50 de lei.

 Image result for moonlight breakfast

  1. Moonlight Breakfast

Pe 6 octombrie, trupa Moonlight Breakfast va susține un concert live în Deane’s Pub. Aceasta a debutat în 2011 la Mamaia, însă s-a bucurat de un succes imens în Europa, în special în Germania și Austria. Muzica abordată de aceștia este electro, îmbrăcată în nuanțe de soul și funk „retroelectro”, după cum o definesc chiar membrii trupei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută