Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Peste 120 de concurenți, la festivalul de muzică pop pentru copii și adolescenți din acest weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Peste 120 de concurenți, la festivalul de muzică pop pentru copii și adolescenți din acest weekend Share Peste 120 de concurenți, la festivalul de muzică pop pentru copii și adolescenți din acest weekend


În weekend-ul acesta, va avea loc a V-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți, Junior Music Fest, la Filarmonică din Brașov, în Sala Patria. Evenimentul este organizat de Asociația Kids Music Production.

Peste 120 de concurenți din toate colțurile țării vor fi jurizați de Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Davidescu, Ciro de Luca și Nicole Cherry. Premiile actractive și recitalurile invitaților vor anima întreg orașul.

În prima zi, sâmbătă, începând cu ora 10:00, va avea loc concursul, festivalul fiind structurat pe opt categorii de vârstă, cuprinse între 5 și 18 ani. În cea de-a doua zi, duminică, începând cu ora 11:00, vor avea loc Gala Laureaților și recitalurile membrilor juriului, precum și a câștigătorului ediției a IV-a a festivalului.

Intrarea este liberă.

Când și unde are loc Junior Music Fest?
În perioada 5-6 octombrie
La Filarmonica Brașov, în Sala Patria

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută