Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Superland te așteaptă la cea mai tare petrecere de Halloween

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Superland te așteaptă la cea mai tare petrecere de Halloween Share Superland te așteaptă la cea mai tare petrecere de Halloween


 

 

Boo-Hoo-Hoo!
Pregătește costumul, machiajele și cele mai spooky accesorii pentru perioada 31 Octombrie – 3 Noiembrie! Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, organizează Superland Halloween Partycea mai mare și mai tare petrecere tematică de Halloween!

Cavalerul Noby, gazda Superland, a pregătit pentru tine un suuper concurs de sculptat dovleci, vânătoare de comori cu o „groază” de premii, concursuri de căluți, proiecții de filme și desene animate, concerte și teatru LIVE, baloane modelabile, picturi pe față, oameni pe picioroange, întâlniri cu cele mai îndrăgite personaje, o grămadă de dulciuri și nu în ultimul rând un spectacol extraordinar de magie cu MAGITOT.

Așadar, te așteptăm în perioada 31 Octombrie – 3 Noiembrie la Superland Halloween Party în Brașov, Strada Șoseaua Cristianului nr. 7.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

*UITE CÂT DE BINE NE-AM DISTRAT ANUL TRECUT: 

Mai multe informații despre eveniment poți obține aici,dar și pe pagina de facebook sau instagram. 

Despre Superland
Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei. Atracțiile, spațiile de joacă, camerele pentru petreceri și zona pentru food-court se află într-un spațiu acoperit de peste 17.000 de metri pătrați.

Mai multe informații despre Superland găsiți la la adresa www.superland.ropagina de facebook sau instagram 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută