Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Musicalul „MAMMA MIA!” în premieră la Brașov pe 7 noiembrie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Musicalul „MAMMA MIA!” în premieră la Brașov pe 7 noiembrie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” Share Musicalul „MAMMA MIA!” în premieră la Brașov pe 7 noiembrie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”


Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi în rolurile principale

Veste excelentă pentru iubitorii de spectacole din Brașov! Musicalul „MAMMA MIA!“ – unul dintre cele mai îndrăgite din lume și desemnat „Spectacolul anului 2018” în România se joacă, în premieră, la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, pe 7 noiembrie, începând cu ora 19:00.

După zeci de reprezentații apreciate în decursul anului 2018 în marile orase ale țării, musicalul „MAMMA MIA!” se va juca la Brașov într-o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de public precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi. Artiștii vor putea fi admirați în ipostaze surprinzătoare, interpretând roluri memorabile în cea mai amplă producție de musical din România. O experiență de neratat!

Biletele pentru reprezentația „MAMMA MIA!” de la Brașov, pot fi achiziționate online prin  Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, la prețuri cuprinse între 79 lei și 249 lei categoria VIP. La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%, ofertă perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni și familie!

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUȚIE:

Loredana – Donna
Horia Brenciu – Harry
Cornel Ilie – Sam
Anca Sigartău – Rosie
Anca Țurcașiu -Tanya
Adrian Nour – Bill
Bianca Purcărea – Sophie
Sebastian Seredinschi – Sky

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută