Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

AXN | Tu ai văzut noutăţile lunii octombrie?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii AXN | Tu ai văzut noutăţile lunii octombrie? Share AXN | Tu ai văzut noutăţile lunii octombrie?


 

 

Doctorul cel bun” (The Good Doctor), serialul de succes care a cucerit milioane de telespectatori în întreaga lume, sosește în premieră în România, la fel și antologia horror „În întuneric” (Into the Dark), la timp pentru a intra în atmosfera de Halloween. Iubitorii francizei NCIS se reîntâlnesc cu eroii lor favoriți în sezonul 10 din NCIS: Los Angeles.

Seria „Războiul Stelelor” revine la AXN la finalul lunii, oferind fanilor ocazia de a revedea primele șase episoade.

AXN

NCIS: Los Angeles premiera sezonului 10, din 2 octombrie, episoade duble, miercurea, de la ora 23:00; cu Chris O’Donnell, LL Cool J
Grav răniți și incapabili să comunice cu restul echipei din SUA, Callen, Sam și Kensi, cu Deeks inconștient, caută un mod de a se întoarce acasă în siguranță în timp ce șeful unui cartel pune o recompensă pe viața sau moartea lor, în debutul sezonului 10. În același timp, Mosely și amiralul în rezervă Hollace Kilbride (Gerald McRaney) apelează la toate contactele în Mexic și Washington pentru a da de urma colegilor dispăruți.

Doctorul cel bun/ The Good Doctor premieră, din 3 octombrie, joia, de la ora 22:00; cu Freddie Highmore, Richard Schiff, Harper Hill

Doctorul Shaun Murphy, un tânăr chirurg care are autism și inteligența unui savant,  abandonează viața liniștită dintr-un orășel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur pe lume și având dificultăți în a lega relații personale cu cei din jur, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff), cel care îl aduce să lucreze la St. Bonaventure și care se va opune constant scepticismului și prejudecăților celorlalți membri ai consiliului de administrație al spitalului.

Antologia horror În întuneric/Into the Dark premieră, din 15 octombrie, marțea, de la ora 22:00;

În întuneric/Into the Dark este o antologie horror formată din 12 filme a căror acțiune se învârte în jurul unei sărbători. Seria este produsă de Blumhouse cu Jason Blum (Get Out, Sharp Objects, The Loudest Voice) producător executiv și a fost recent reînnoită cu un al doilea sezon. „Spiritul școlii”, „Puritate” și „Corpul” sunt cele trei filme din serie care pot fi urmărite în luna octombrie.

  • Seria Războiul Stelelor

    Vineri, 18 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: Amenințarea fantomei

Eșuați pe planeta deșertică Tatooine după salvarea tinerei Regina Amidala de invazia iminentă a Naboo, ucenicul Jedi Obi-Wan Kenobi și Maestrul lui Jedi Jinn Qui-Gon descoperă un tânăr sclav neobișnuit de puternic, în vârstă de nouă ani, numit Anakin Skywalker. Anakin câștigă o cursă palpitantă de Podrace și, odată cu ea, libertatea de a pleca de acasă pentru a fi antrenat ca un Jedi. Eroii se întorc la Naboo, unde Anakin și Regina se confruntă cu forțele de invazie masivă, în timp ce doi cavaleri Jedi se luptă cu un dușman de moarte pe nume Darth Maul. Numai atunci își dau seama că invazia reprezintă doar primul pas într-o schemă sinistră a forțelor re-emergente ale întunericului, cunoscut sub numele de Sith.

  • Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: Atacul clonelor

La zece ani după invazia Naboo, galaxia este în pragul unui război civil. Sub conducerea unui renegat Jedi pe nume Contele Dooku, mii de sisteme solare amenință să se rupă de Republica Galactic. Când o tentativă de asasinare atârnă asupra senatorului Padmé Amidala, fosta regina a Naboo, ucenicul Jedi Anakin Skywalker în vârstă de douăzeci de ani, este trimis să o protejeze. În cursul misiunii sale, Anakin descoperă dragostea pentru Padmé, precum și propria sa parte întunecată. Curând, Anakin, Padmé și Obi-Wan Kenobi sunt trași în mișcarea separatistă și în Războiul Clonelor.

  • Duminică, 20 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: Răzbunarea Sith

La ani distanță de întâmplările din Războiul Clonelor, nobilii cavaleri Jedi conduc o armată masivă de clone într-o bătălie împotriva Separatiștilor. Când Sith dezvăluie o intrigă veche de o mie de ani pentru a conduce galaxia, Republica se clatină și din cenușa ei se naște Imperiul galactic. Eroul Jedi Anakin Skywalker este sedus de partea întunecată a forței pentru a deveni noul învățăcel al Împăratului – Darth Vader. Cavalerii Jedi sunt decimați, iar Obi-Wan Kenobi și maestrul Jedi Yoda sunt forțați să se ascundă. Singura speranță pentru galaxie sunt copiii lui Anakin – gemenii născuți în secret, ce vor ajunge eroi.

  • Vineri, 25 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: O nouă speranță

La 30 de ani după Războiul stelelor: Amenințarea fantomei, cel de-al patrulea episod al saga se întoarce pe planeta deșertică Tatooine. Tânărul Luke Skywalker începe să își descopere destinul atunci când, în căutarea unui droid pierdut, el este salvat de cavalerul Jedi retras, Obi-Wan Kenobi. Un război civil se întinde prin galaxie și forțele rebele luptă împotriva Imperiului Galactic, iar Luke și Obi-Wan se înrolează în ajutorarea pilotului Han Solo. Alături de cei doi droizi ciudate R2-D2 și C-3PO, echipa neobișnuită pleacă în misiunea de salvare a liderului rebel, prințesa Leia și utilizează planurile furate pentru a distruge arma supremă a Imperiului.

  • Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: Imperiul contraatacă

După distrugerea Stelei Morții, forțele imperiale continuă să urmărească rebelii. După înfrângerea rebelilor pe planeta Hoth, Luke călătorește către planeta Dagobah pentru a se antrena cu maestrul Jedi Yoda, care a trait ascuns de la căderea Republicii. În încercarea de a-l converti pe Luke care partea întunecată, Darth Vader îl păcălește pe tânărul Skywalker să meargă în Bespin. În mijlocul unui duel încrâncenat cu Vader, Luke are o revelație cutremurătoare despre Lordul Sith.

  • Duminică, 27 octombrie, de la ora 21.00 – Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi

La un an după acțiunea din Imperiul contraatacă, imperiul se pregătește să strivească Rebeliunea cu o Stea a morții mai puternică, în timp ce flota rebelă pregătește un atac masiv asupra stației spațiale. Luke Skywalker îl confruntă pe Darth Vader într-un duel final culminant în fața Imperiului răului.

Programe speciale

  • Pe 5 octombrie, înaintea premierei în cinema a filmului “Zombieland: Rundă dublă”, AXN difuzează producțiile “Zombieland” și “Resident Evil: Degeneration și Apocalypse”, de la ora 21.00.
  • AXN îl celebrează pe Sasha Baron Cohen duminică, 13 octombrie, difuzând „You don’t mess with the Zohan” și “The Brothers Grimsby”, de la ora 21.00.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută