Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Dan Hill, expertul în citirea microexpresiilor faciale care au apărut în serialul „Lie to me”, vine luna viitoare în Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dan Hill, expertul în citirea microexpresiilor faciale care au apărut în serialul „Lie to me”, vine luna viitoare în Brașov Share Dan Hill, expertul în citirea microexpresiilor faciale care au apărut în serialul „Lie to me”, vine luna viitoare în Brașov


Timp de două zile, brașovenii și nu numai vor putea participa la dicuții interesante și provocatoare privind modul în care digitalizarea, inteligența artificială, dar și tehnologiile actuale vor crea un viitor ce nu va mai fi centrat pe oameni. Astfel, a XVI-a ediție a conferinței Great People Inside „Visionary HR” va avea loc în perioada 9-10 octombrie, la Hotel Kronwell

Image result for dan hill

Expertul internațional în citirea microexpresiilor faciale, renumit datorită serialului Lie to me și bestseller-ului Blink, Dan Hill va participa la conferință, unde își va putea prezenta noile sale cercetări din domeniu.

Image result for wilmar schaufeli

De asemenea, Wilmar Schaufeli, unul dintre autorii celui mai popular model din psihologia sănătății organizaționale, Job-Demans Resourses, va ajunge în orașul de la poalele Tâmpei. El se află în primii 1% din domeniul său de activitate, fiind interesat de stresul la locul de muncă și de efectul de burnout, concentrându-se asupra sănătății ocupaționale, dar mai cu seamă a engagement-ului angajaților.

Image result for William G. Harris Association of Test Publishers

William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii.

Acesta este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România și aduce experți de renume internațional din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii dar și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc, antreprenori, inovatori ce creează viitorul muncii.

Unde și când are loc conferința Great People Inside Visionary HR?
Miercuri, 9 octombrie, ora 9:00
Joi, 10 octombrie, ora 16:00
Hotel Kronwell Brașov

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută