Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Depeche Mode lansează un film documentar: Spirits in the Forest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Depeche Mode lansează un film documentar: Spirits in the Forest Share Depeche Mode lansează un film documentar: Spirits in the Forest


 

 

Trupa Depeche Mode a anunțat că în noiembrie vor lansa un nou film documentar, intitulat „Spirits In The Forest”.

Filmul Spirits In The Forest va fi proiectat într-o singură zi, pe data de 21 noiembrie. Fanii își pot achiziționa bilete online (începând cu 26 septembrie) de aici.

" "

În acest moment, sunt 2.400 de săli de cinema care și-au prezentat interesul pentru difuzarea acestei producții inedite. Mai mult, filmul va putea fi văzut în peste 70 de țări.

„Spirits In The Forest” va include un live footage din Berlin, din cadrul show-ului de final de turneu din 2017, cu ocazia promovării albumului „Spirit’’.

Depeche Mode lansează un film documentar: Spirits in the Forest

Gahan le-a spus celor de la Rolling Stone că albumul este reflectarea convingerilor pe care membrii trupei le au în raport cu regresul omenirii. Totul devine fluid, iar conștiința noastră nu mai detectează vulgaritatea, prostul gust, ci le acceptă pe toate ca episoade din firescul vieții…

Spirits in the Forest se desprinde de formatul obișnuit de concert-film, deoarece se va bucura de statornica simpatie asigurată de fani. Ce înseamnă asta? Filmul va urmări șase fani Depeche Mode acasă, ca să discute impreăună despre impactul trupei asupra vieții lor.

Filmul a fost regizat de Anton Corbijn, regizor și fotograf olandez, acelaași care a regizat albumul vizual al lui Depeche Mode, Live in Berlin. De asemenea, el a regizat videoclipurile pentru „Behind the Wheel”, „Personal Jesus” și „A Question of Time”, printre altele.

Vă reamintim că Depeche Mode a ,,performat’’ și la Cluj Napoca în cadrul ,, Global Spirit Tour’’. Concertul a avut loc în 23 iulie 2017. Momentul culminant a fost cel în care circa 40.000 de spectatori i-au cântat ,, La Mulți Ani’’ lui Martin Gore, care împlinise 56 de ani.

Iată, un crâmpei din ceea ce a fost -pentru mulți dintre noi-, concertul anului!

Anna Antal, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută