Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane’s Share Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane’s


După cum ne-am obșinuit, Gala Cântecelor de Munte are loc la Deane’s Irish Pub & Grill. Noul sezon începe de joia viitoare, invitați fiind Tituș Constantin, Iulia Caraiman, Daniel FăT, Piticu, John & RAFA.

Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane's

Tituș Constantin este unul dintre cei mai cunoscuți artiști în lumea muzicii folk, versurile pe care acesta le cântă fiind încărcate de sensibilitate. El reușește să ajungă la inima publicului larg datorită faptului că a ascultat muzică diversă care l-a influențat de-a lungul timpului și l-a ajutat să vorbească despre problemele sociale actuale. Versurile sale vorbesc despre frumusețea spiritului și, mai ales, despre dragoste. În 2010, melodia sa „Luna în cascade” a fost desemnată cea mai bună piesă folk înregistrată a anului.

Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane's

Iulia Caraiman cântă folk încă din 1997, având influențe dintr-o multitudine de genuri muzicale precum blues sau pop-rock. Ea este membru fondator al Asociației Culturale „Dacia Folk”, câștigând numeroase premii la festivaluri naționale dedicate acestui gen. În decembrie 2012 a obținut Trofeul Festivalului de Muzică Folk Mediaș – Cetatea Seculară, la secțiunea grup, făcând parte din Folk Syndrome.

Noul sezon Gala Cântecelor de Munte începe la Deane's

Daniel FăT, cunoscut și sub numele de găzdoiu’, este recunoscut pentru piesele sale de folk-up comedy. După propria mărturisire, acesta spune că „nu cântă frumos, dar cântă tare”. Participă la evenimente diverse, de la momente artistice de teatru până la cele de pantomimă sau muzică. El reușește chiar să improvizeze cântece pe o temă dată.

Încă nu te-am convins?
Noi știm ce o să facem săptămâna viitoare. Ne vedem la Deane’s Irish Pub & Grill!

Când are loc Gala Cântecelor de Munte?

Joi, 26 septembrie, ora 20:30
Detalii și rezervări: 0734010203

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută