Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Lansare de carte | „Omul a uitat că trebuie să moară”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare de carte | „Omul a uitat că trebuie să moară” Share Lansare de carte | „Omul a uitat că trebuie să moară”


Rockstadt este cel mai cunoscut club de rock din Brașov, însă popularitatea lui nu s-a oprit doar aici. În întreaga țară s-a auzit de localul de la poalele Tâmpei, datorită numeroșilor artiști care au ajuns să îi treacă pragul. Însă odată cu acest renume, Rockstadt a dorit și a reușit să facă ceva pentru comunitatea brașoveană. Aici este locul unde artiștii locali sunt primiți cu brațele deschise și chiar promovați. Cum? Prin multitudinea de evenimente din care ai ce alege.

Sâmbăta aceasta, Ioana Trif își lansează prima carte, „Omul a uitat că trebuie să moară”, chiar în clubul de rock. Vânătorii devin vânați, tânăra scriitoare reușind să creioneze sfârșitul lumii în așa fel încât să înțelegem că totul se poate nărui într-o fracțiune de secundă.

Cine va pune piatra mortuară a omenirii? Tocmai animalele.

Dacă ți-am stârnit interesul, te aștept la lansarea de carte pentru a participa la o sesiune de Q&A cu autoarea. Prezentator va fi Valentin Ajder, directorul Editurii Eikon la care a apărut lucrarea scrisă.

Când are loc lansarea de carte?

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 18:00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută