Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cina pe întuneric, experiment unic la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cina pe întuneric, experiment unic la Brașov Share Cina pe întuneric, experiment unic la Brașov


Deane’s Irish Pub & Grill, cel mai cunoscut local din Brașov, a dat startul evenimentelor. Dacă joi seara vom fredona melodia Trăiască Berea împreună cu Dan Helciug și Spitalul de Urgență, duminică suntem invitați să luam masa în oraș, pe întuneric.

Persoanele cu dizabilități vizuale și cele care îi susțin vor fi aduse laolaltă, într-un experiment unic în orașul de la poalele Tâmpei. Cina pe întuneric este un eveniment în care totul are loc fără lumină, iar mâncarea este servită de persoane nevăzătoare. Ele îi vor duce pe invitați la masă, exact cum se întâmplă în restaurantele din afara țării. Meniul este unul prestabilit.

Trăind această experiență, veți avea ocazia de a conștientiza, pentru câteva ore, cum este să trăiești precum cineva pentru care întunericul a devenit deja o obișnuiță.

Este recomandat ca pe durata întregului eveniment să nu se utilizeze telefoanele mobile, ci să vă bazați pe celelalte simțuri.

Când are loc Cina pe întuneric?

Duminică, 22 septembrie, ora 18:00
Detalii și rezervări: 0734010203

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută