Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Povestea unei despărțiri pe piese Depeche Mode, în octombrie, la Deane`s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Povestea unei despărțiri pe piese Depeche Mode, în octombrie, la Deane`s Share Povestea unei despărțiri pe piese Depeche Mode, în octombrie, la Deane`s


Deane’s Irish Pub & Grill ne-a obișnuit cu evenimente multe și dese, la care participă oameni faini din toate colțurile lumii, acesta fiind unul dintre cele mai cunoscute localuri din Brașov printre turiștii străini și nu numai.

Circle of Love, un spectacol multimedia care dispune de muzică Depeche Mode live, ajunge în octombrie în orașul de la poalele Tâmpei, având în prim-plan pihologia unei despărțiri. 

Îmbinând filmul și muzica live, Circle of Love spune povestea unei despărțiți și a tuturor etapelor pe care aceasta le implică, de la negarea deciziei persoanei dragi de a încheia relația până la acceptarea tuturor motivelor ce au dus la separarea cuplului.

14 piese ale cunoscutei trupe Depeche Mode au fost alese pentru a scrie live textul filmului și a ne arăta cum actorii încearcă să negocieze relația, trec prin crize de furie datorate despărțirii, ajungând chiar până la depresie. La un moment dat, aceștia chiar au speranța că se vor împăca, însă finalul este inevitabil. Trebuie să accepte că cealalt nu mai are aceleași sentimente ca la început.

Depeche Mode este o formație britanică ce a fost fondată în anul 1980 în orașul Basildon, genul de muzică pe care îl promovează aceștia fiind synthpop/electronic. Datorită tehnicilor de înregistrare și a utilizării de mostre (sampling), trupa a avut mai multe melodii de top 40 în Marea Britanie decât orice alt artist, însă fără să ocupe primul loc.

Când are loc Circle of Love?

Duminică, 20 octombrie, ora 20:30
Detalii și rezervări: 0734010203
Biletele pot fi găsite și în format electronic pe iabilet

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută