Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun Share Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun


Fie că suntem pe fugă, dimineața la 7:00, și nu avem timp să luăm micul dejun sau ne trezim târziu, după o noapte lungă, aproape de prânz ni se face „o foame de lup“. Nici n-am lua prânzul, fiind prea copios, dar nici micul dejun, căci suntem înfometați. Varianta de mijloc este brunch-ul. Iată 5 restaurante din Brașov unde mănânci un brunch delicios:

  1. Bistro De’l Arte

Preparatele de aici sunt absolut delicioase. Nu ai cum să nu te lingi pe degete atunci când ai terminat de mâncat. Toate ingredientele sunt naturale, iar mesele sunt copioase, exact ca brunch-ul pe care cei de aici îl servesc. Vorbim de cantitate, dar mai ales de calitate.

 Unde? Piața George Enescu, 11Bis

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

credit foto:Bistro de l’Arte

  1. Massimo

Aici vei descoperi complexitatea mâncărurilor preparate din ingrediente provenite preponderent din celebra regiune Emilia Romagna. Această regiune este renumită pentru o incredibilă concentrare de ingrediente și rețete. Așadar aici, vei avea parte de un bruch cu iz italian, preparat din ingrediente bine alese și proaspete.

Unde? Strada Republicii, 4

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

credit foto: Massimo – Brasov

  1. Bistro Aha

Un bistro cochet, amenajat pe două niveluri, cu un meniu variat de mâncare de la mic dejun până la cine festive. Bistro-ul are și o ofertă bogată, dar mai ales gustoasă și pentru brunch. Ambianța localului este una specială, dată de amenajarea modernă și culorile vii care te fac să ieși din monotonie.

Unde? Strada Lucian Blaga, 8

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

credit foto: Bistro Aha Brasov

  1. Terrois Brașov

Terroirs este un concept în care se reunesc vinul, cultura, arta și arta culinară sub îndrumarea unor oameni pasionați și profesioniști. Pe lângă faptul că Terrois este un loc ideal pentru conferințe, vernisaje, lansări, work-shop-uri, întâlniri de socializare, brunch-ul de aici este delicios.

 Unde? Strada Postăvarului, 2

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

credit foto:Terrois Braşov

  1. Tipografia

Cafea bună, mâncare absolut delicioasă, vin rece și unele dintre cele mai importante evenimente culturale. Oferta Tipografia este completată de un meniu variat pentru brunch, preparat din ingrediente proaspete, astfel încât ziua să îți fie mai senină, indiferent de vremea de afară.

Unde? Strada Postăvarului,1

Top 5 restaurante unde poți mânca un brunch bun

credit foto:Tipografia

Articol realizat de Ioana Mircea, Redactor – Şef Zile şi Nopţi BV

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută