Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

DE MERS LA…Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii DE MERS LA…Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie Share DE MERS LA…Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie


Poţi alege să faci o vizită în trecut, să reflecțezi asupra marilor probleme sau să asculţi muzică bizantină!

O vizită în trecut

Până pe 29 septembrie, în fiecare zi de la ora 10:00, în Piața Sfatului 8 ghizi – personaje istorice, îmbrăcați în costume de secol XVI-XIX, vor interpreta poveştile de viaţă ale personalităţilo Brașovului. Aceștia vor îndruma şi ajuta turiştii să descopere o parte din istoria orașului în cadrul proiectului „Istoria la persoana întâi”.

DE MERS LA...Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie

credit foto: Istoria la Persoana I

Reflecție asupra marilor probleme

Expoziției Déviations, care va putea vizitată până pe 29 septembrie, la Muzeul de Artă, invită vizitatorul să se delecteze într-o manieră critică şi să reflecteze asupra marilor probleme cu care se confruntă societățile moderne. Aceasta demonstrează că întotdeauna este posibil să urmezi o altă cale faţă de cea impusă de societate.

DE MERS LA...Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie

Muzică bizantină

Primul Festival Internațional de Muzică Bizantină din Transilvania se va desfășura în perioada 11-15 septembrie în Brașov. Acesta este menit să ajute la restaurarea culturală și muzicală a comunităților urbane din Transilvania și nu numai, prin promovarea muzicii, artei și culturii bizantine, în spațiul eclesial ortodox, dar și în cel profan.

 DE MERS LA...Evenimente culturale în Braşov până la sfârşitul lunii septembrie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută