Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Ați aflat cine vine la STAND-UP FEST, ediția 2019?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ați aflat cine vine la STAND-UP FEST, ediția 2019? Share Ați aflat cine vine la STAND-UP FEST, ediția 2019?


 

 

Evenimentul Stand Up Fest, ce va avea loc în perioada 27-29 septembrie, la Centrul Cultural Reduta, constituie un festival-competiţie şi se organizeazǎ la Brasov, de cǎtre Asociatia Culturala FANZIN, asociaţie non-profit ce are ca obiective dezvoltarea relaţiilor culturale cu instituţii naţionale, europene şi internaţionale, promovarea diversitaţii etnoculturale, sprijinirea mobilitaţii artiştilor şi a produsului cultural, încurajarea artiştilor la festivaluri şi evenimente de anvergură.

Evenimentul este conceput ca un festival național de stand-up comedy ce permite tinerilor debutanți a se lansa și a se afirma în lumea artistica a comediei.

20 de participanți vor evolua pe scena Sălii Reduta în cele 3 zile de concurs. În plus, în fiecare seară sunt invitați unii dintre cei mai cunoscuți stand-up-eri din România: Țuțu, Badea, Rusu, Andrei, Mocanu, Vio și Costel!

Prezentarorul festivalului va fi Petrică Iștoc, cel care, în cadrul emisiunii iUmor, a adus în discuție legea de interzicere a pungilor de plastic. Unul din argumentele (super haioase) a fost că femeile de la țară sunt cele mai afectate. De ce? Fiindcă va crește natalitatea.

Râdem-glumim, dar sperăm că te-ai înscrie în competiție pentru că, din experiența edițiilor precedente, noi nu mai putem de curiozitate!
Preselecţia participanţilor şi anunţarea rezultatelor se vor face până la data de 6 septembrie 2019.

Până atunci, familiarizează-te cu programul:

SEMIFINALA 1
Vineri, 27 SEPTEMBRIE, ora 19.00
10 concurenți
Show: Țuțu și Badea

Preț bilet: 50 lei

SEMIFINALA 2
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE
10 concurenți
Show: Rusu și Andrei

Preț bilet: 50 lei

SEARA DE GALĂ STAND UP FEST

DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE
Finala Stand Up Fest (6 finaliști)
Show: Alex Mocanu, Vio și Costel

Preț bilet: 60 lei

Urmărește-ne aici

Biletele și abonamentele sunt și  deja la vânzare pe www.biletebrasov.ro

STAND-UP FEST este un eveniment organizat de Asociatia Culturala FANZIN, în parteneriat cu Centrul Cultural REDUTA, Duvenbeck, Artitude, gustat de Sergiana Poiana Mărului, savurat de Zizin și văzut de Romarg- principalul furnizor de servicii de înregistrare domenii și găzduire site-uri web din România. Parteneri media nationali: KISS FM şi ZILE ŞI NOPŢI.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută