Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Eduard Kunz | Unul dintre cei mai buni pianiști din lume, la Sala Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Eduard Kunz | Unul dintre cei mai buni pianiști din lume, la Sala Patria Share Eduard Kunz | Unul dintre cei mai buni pianiști din lume, la Sala Patria


 

 

În 2016, renumitul pianist rus EDUARD KUNZ , a performat pentru a sprijini o fundaţie care luptă împotriva abandonului şcolar. Iar azi, după ce ne-a încântat și în 2018 cu prilejul deschiderii masterclassului international de pian KUNZ SUMMER ACADEMY (ediția de iarnă),  celebrul pianist revine la Brașov cu un recital fenomenal de pian.

Eduard Kunz, pe care BBC Music Magazine l-a plasat in Top zece al celor mai buni pianisti din lume, va oferi publicului brașovean un spectacol de exceptie, în data de 4 august la Sala Patria, de la ora 18.

Eduard Kunz | Unul dintre cei mai buni pianiști din lume, la Sala Patria

Pianistul a susţinut pînă acum recitaluri în 70 de orchestre din lume, iar printre concertele sale se numără cele de la Wigmore Hall în Londra, Louvre în Paris, Concertgebouw în Amsterdam, Milan’s Sala Verdi, Barcelona’s Palau, Tokio’s Bunka Kaikan, Kyoto Concert Hall şi Dubai Concert Series. Recent, Eduard Kunz a susţinut recitaluri în România, cu violonistul Alexandru Tomescu, alături de care a prezentat publicului lucrările lui Enescu. 

Concertul are loc în deschiderea celei de-a treia ediții a masterclass-ului internațional de pian “KUNZ SUMMER ACADEMY” care va avea loc în perioada 5-16 august în Brașov. Un “must see” pentru orice meloman. Evenimentul oferă deasemenea un prilej unic de a asista la masterclass-ul care se va desfășura în zilele următoare!

Coincidență sau nu, istoria ne arată că în 4 august se năștea muzicianul Louis Armstrong și laureatul Premiului Nobel, Kunt Hamsum.

Eu sugerez să serbăm această zi prin participarea la un spectacol excepțional susținut de un pianist îndrăgit de către toți iubitorii de muzică clasică și arte!

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.