Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Viața Orașului: Recomandările Zile și Nopți: Ce e musai să savurăm în această perioadă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viața Orașului: Recomandările Zile și Nopți: Ce e musai să savurăm în această perioadă Share Viața Orașului: Recomandările Zile și Nopți: Ce e musai să savurăm în această perioadă


Tot mereu spun și îmi place să mă repet în această privință: noi dăm viață orașului împreună. Nu avem cum să stăm în casă toată ziua. Până și vremea aceasta ne invită să ne petrecem cât mai mult timpul afară. Nu e panică, dacă ne bate puțin sorele în cap, ne răcorim la o terasă. În această perioadă noi îți recomandăm.

ESENȚIALE Ce nu trebuie să ratezi în perioada 28 iunie – 11 iulie

BEA

Pentru că zilele au devenit mai însorite, ne răsfățăm cu Cafetonica. Nu începem ziua cu shot de tequila, ci cu un shot de cafea, apă tonică și aromă fină de vanilie. Promitem că îți va face zilele toride, mai ușor de suportat. Bonus: poți savura Cafetonica pe terasă afară, să te pierzi de agitația orașului.

Unde? Cafeteca Patria

Viața Orașului: Recomandările Zile și Nopți: Ce e musai să savurăm în această perioadă

MĂNÂNCĂ

În monotonia zilelor din timpul săptămânii, dăm o tură prin Râșnov și ieșim din tipare, cu Fantezia. Un desert excepțional din salam de biscuiți de casă cu înghețată de vanilie, Fantezia e o minunăție. Trebuie să le încerci pe ambele deodată, pentru a-ți uimi toate simțurile. Combinația este absolut o fantezie.  

Unde? La Promenada Râșnov

Viața Orașului: Recomandările Zile și Nopți: Ce e musai să savurăm în această perioadă

Articol realizat de Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.