Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Tom Jones a concertat la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tom Jones a concertat  la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj Share Tom Jones a concertat  la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj


 

 

Artistul a revenit în România la invitația Emagic, cu piese clasice de pe cele peste 40 de albume înregistrate, care i-au câștigat admirația criticilor și fanilor. Sir Tom Jones a urcat pe scenă, miercuri-26 iunie, în jurul orei 20:00 și timp de 2 ore a delectat publicul, care a cântat alături de el hiturile cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come.   

Tom Jones a concertat la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj 

Înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendară, carismă și prezență scenică. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues și rock’n’roll din arenă. Concertul a fost punctat de momente în care Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. Într-unul din momentele emoționante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul românesc, pe care artistul l-a ținut pe scenă preț de câteva minute bune, în aplauzele celor din arenă.

Tom Jones a concertat la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj

Producția a fost una șic și elegantă: echipamentele aduse în tiruri de mare capacitate au creat o scenă clasică, cu accente fanteziste, în ton cu personalitatea artistică promovată de artist de-a lungul carierei.   

Tom Jones a concertat la Sala Polivalentă BTarena, în premieră în Cluj

Artistul își va continua turneul spre Paris, ajungând inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elveția și FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.  

Pentru a rămane conectat la cea mai spectaculoasă vară muzicală, #EmagicSummer, urmăreste site-ul oficial Emagic și conturile de Instagram și Facebook Emagic.   

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.