Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Putem circula pe Transfăgărășan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Putem circula pe Transfăgărășan Share Putem circula pe Transfăgărășan


Transfăgărășanul s-a deschis circulației pe 29 iunie. Circulația rutieră între Piscul Negru și Bâlea Cascadă se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora“, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

Cele două parcări private de mare capacitate de sus de la Balea Lac nu au fost inca deszăpezite de firmele care le administrează, asa ca locurile de parcare sunt extrem de limitate. 

Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Sursa foto: www.wall-street.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.