Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici Share La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici


 

 

 

Când mergi la o întâlnire romantică, la o cină de afaceri importantă sau când vrei să fii servit cu profesionalism, rezervă o masă într-un restaurant care respectă conceptul fine dining. Zis și făcut!

La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici

Meniul zilei variază în mod constant, așa că noi am mâncat o ciorbă de fasole cu afumătură de porc, fasole boabe, morcovi și alte ingrediente indispensabile acestui preparat. A fost o ciorbă dulceagă, așa cum se prepară în Ardeal. Felul doi a constat dintr-un amestec de piept de pui la cuptor și cartofi făcuți în cuptor…Și, da, rucola a fost la pièce de résistance! Cartofii au fost copți la o temperatura mare, minim 30-40 minute, așa că cei de aici au  optat pentru câteva ierburi proaspăt tocate, care și-au eliberat aroma în contact cu cartofii fierbinti.

Ne vedem aici?:)

Anna Antal

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută