Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici Share La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici


 

 

 

Când mergi la o întâlnire romantică, la o cină de afaceri importantă sau când vrei să fii servit cu profesionalism, rezervă o masă într-un restaurant care respectă conceptul fine dining. Zis și făcut!

La Strada Bistronomie | De ce am preferat să iau prânzul aici

Meniul zilei variază în mod constant, așa că noi am mâncat o ciorbă de fasole cu afumătură de porc, fasole boabe, morcovi și alte ingrediente indispensabile acestui preparat. A fost o ciorbă dulceagă, așa cum se prepară în Ardeal. Felul doi a constat dintr-un amestec de piept de pui la cuptor și cartofi făcuți în cuptor…Și, da, rucola a fost la pièce de résistance! Cartofii au fost copți la o temperatura mare, minim 30-40 minute, așa că cei de aici au  optat pentru câteva ierburi proaspăt tocate, care și-au eliberat aroma în contact cu cartofii fierbinti.

Ne vedem aici?:)

Anna Antal

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.