Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru Share Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru


 

 

TED’S e locul potrivit pentru a te relaxa. Aici ai posibilitatea de face din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline. Ce trebuie să reții e că la TED’S, găsești oricând o cafea de specialitate.

Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru

Dacă data trecută am savurat un frappe alături de cafegiul Alin Doboș, care ne-a spus că cei de aici au (și) o gamă largă de răcoritoare: de la sucuri cu matcha, la sucuri fără acid și minunatele răcotiroare Fentimas (care sunt excepționale), cred că e nevoia să vă updatez și să vă spun că vă puteți comanda băuturile pe bază de espresso și la volan.  Vorbim despre îndeletnicirile unei echipe fantastice, pregătită să vă satisfacă nevoile şi să vă ghideze în această nouă experienţă extraordinară a cafelei și a băuturilor răcoritoare.
Ce implică asta?
E simplu: cei din ,,familia’’ Ted’s Coffeee co îți pregătesc comanda și ti-o aduc direct la geamul mașinii! Un alt fel de drive-thru! Tot ce trebuie să faci este să te familiarizezi cu meniul și apoi să soliciți preparatul dorit la numărul 0368 407 737.

Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru

Mai mult, e imperios necesar să vă spun că vă puteți bucura și de lapte vegetal. Ați auzit bine, băutura voastră preferată va putea fi preparată cu oricare din următoarele: lapte de migdale, lapte de ovăz, lapte de cocos sau lapte de soia!

Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru

Vă așteptăm aici!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.