Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Platinum anunță că s-a dat startul la petreceri cu DJ și muzică live

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Platinum anunță că s-a dat startul la petreceri cu DJ și muzică live Share Platinum anunță că s-a dat startul la petreceri cu DJ și muzică live


 

 

A început sezonul teraselor, acea parte din an în care petrecem mai mult timp pe afară decât prin case. Plutesc în aer voia bună şi apetitul pentru experienţe noi (dacă data trecută ne întrebam când se va deschide din nou terasa restaurantului Platinum, vă reamintim că așteptarea a luat sfârșit!)

Compartimentare este ergonomică și  are un flux de funcționare foarte fain. Dacă vreți să savurați bucătăria românească și internatională , Restaurant Platinvm este locația potrivită , locul potrivit ce vă oferă intimitate și mult bun gust.  Cei de aici vă oferă posibilitatea servirii mesei în regim “a la carte” precum și alte surprize.
Dacă unii se mai gândesc unde ar trebui să categorizeze restaurantele cu terasa și dacă sunt o necesitate sau un trend în domeniul HORECA, sunt invitați să se gândească la  un răspuns după ce se opresc pe terasa acestui restaurant care are un fel de prestigiu pe care turbulențele junglei de ciment nu  l-au afectat.

Pe minunata terasă deschisă recent, veți avea ocazia de a participa la nenumărate evenimente fiindcă Platinum anunță că s-a dat startul la petreceri cu DJ și muzică live

Suntem așteptați vineri, 28 Iunie, începând cu ora 19:00, să ne bucurăm de muzică bună și mâncare delicioasă!

Platinum anunță că s-a dat startul la petreceri cu DJ și muzică live

Claudia, celebra saxofonistă brașoveană care cântă din 2014 (o puteți urmări pe fb) este nelipsită din peisajul autohton, ea are programate atât concerte proprii, cât şi apariţii în cadrul unor colaborări celebre.

Anna Antal, redactor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.