Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Brașov Jazz&Blues Festival, pe primul loc în competiția lansată de CJ Brașov pentru finanțarea proiectelor culturale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brașov Jazz&Blues Festival, pe primul loc în competiția lansată de CJ Brașov pentru finanțarea proiectelor culturale Share Brașov Jazz&Blues Festival, pe primul loc în competiția lansată de CJ Brașov pentru finanțarea proiectelor culturale


Festivalul Brașov Jazz&Blues Festival, ediția a VII-a, este proiectul care a înregistrat cel mai mare punctaj pe lista finanțărilor oferite de Consiliul Județean Brașov pentru Proiecte Culturale. 92, 67 a fost scorul obținut de Asociația Fanzin pentru acest proiect cultural. De asemenea, Festivalul Brașov Jazz&Blues Festival ediția a VII-a ocupă locul III în clasamentul proiectelor culturale finanțate de către Consiliul Local Brașov.

Începând cu anul 2013, Asociația Culturală Fanzin a organizat la Brașov, în fiecare an, Festivalul Internațional Brasov Jazz & Blues Festival. Desemnat Proiectul Muzical al Anului la Brașov, timp de 4 ani consecutiv, Brașoșv Jazz&Blues Festival aduce în fața publicului unele dintre cele mai renumite trupe de jazz și blues din lume și din țara noastră. La edițiile precedente, festivalul a avut invitați precum Sharrie Williams Band (SUA), The Jimmys (SUA), Submotion Orchestra (Anglia), Mammal Hands (Anglia) sau Berti Barberra (România). Anul acesta, Brașov Jazz&Blues Festival va fi organizat în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie.

Brașov Jazz&Blues Festival, pe primul loc în competiția lansată de CJ Brașov pentru finanțarea proiectelor culturale

Despre Asociația Fanzin

Asociația Culturală Fanzin este o organizație non-profit (ONG), ce are ca principal obiect de activitate organizarea de evenimente culturale. Aceasta a fost înființată în anul 2013, la Brașov, de către Marian Gîlea (fondator ZILE ȘI NOPȚI, SUNETE, CINEMAP), Aurel Martinescu și Marius Vâlsănescu. În prezent, Fanzin organizează la Brașov 7 evenimente de tip festival. Scopul declarat al Asociației Culturale Fanzin este de a crea evenimente culturale unice, de calitate, care să corespundă cerințelor publicului brașovean.

Articol realizat de Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.