Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Top concerte la Rockstadt

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top concerte la Rockstadt Share Top concerte la Rockstadt


 

 

Formații de profil cu fani în toată lumea au concertat pe scena Rockstadt, iar altele s-au lansat aici. Deja un reper – cel puțin la nivel european; muzica rock de calitate și formații despre care cu greu îți vine să crezi, sunt prezente să cânte în Brașov.

Iată recomandarea noastră:

1. Phoenix live în Rockstadt

Top concerte la Rockstadt

Trupa Phoenix are 57 de ani, o vârstă semnificativă pentru o legendă al cărui nume e predestinat.
Într-un interviu acordat postului de radio Rock Fm, Nicu Covaci spunea că: ,,Phoenix-ul nu poate fi dărâmat de nimeni’’, iar noi nu putem fi decât de acord.

Deși au existat mai multe schimbări, hainele noi nu îi alterează personalitatea.
Creația populară s-a transmis liber, poate chiar de la rapsod la rapsod și fiecare interpret și-a pus amprenta asupra textului și asupra mesajului. No(rock) cu Phoenix!

Melodiile trupei au ajuns pe coloanele sonore ale filmelor lui Nicolaescu dar și pe filmele străine. Mai mult, cei de aici se pot lăuda cu zeci și zeci de turnee în străinătate.

Când îi putem asculta?
Duminică, 23 iunie, de la ora 17.00

Mai multe detalii aici 

 

2.Siberian Meat Grinder

Top concerte la Rockstadt
Rock-ul rusesc s-a născut undeva prin anii 60. Deși era diferit față de cel canonic, avea să fie real (iar dacă ne gândim la contextul istoric, asta avea să fie o adevărată provocare). Prin 1981 se deshidea, în St.Petersburg, primul club rock care voia să ridice un real potențial de extensie la scară largă-n rețea, mai ales că apoi au început să apară tot felul de cluburi de rock.

Siberian Meat Grinder s-a format în 2011 de către veteranii scenei underground de hardcore-punk și rap din Rusia. Trupa a câștigat repede popularitate după single-ul de debut devenit și un imn crossover thrash „Hail To The Tzar”, urmat de două mini-albume „Hail To The Tzar” (2012) și „Versus The World” (2013). Primul lor a ajuns repede pe locul 10 în Top20 CoreTex în 2015. În prezent Siberian Meat Grinder înregistrează un nou album și se pregătește pentru noi turnee pentru a împrăștia în toată lumea pandemia hardcore metal Siberian în numele Ursului Țar.

Membrii trupei sunt adevărați transfrontalieri ce pendulează cu succes între speed-trash, hardcore punk, hip-hop, stoner rock și black metal. Ei nu desfid pe nimeni care-și imaginează că ar putea cunoaște această trupă doar fiindcă i-a auzit de câteva ori pe net, așa că ne invită  la un show energic ce va fi coagulat printr-un moshpit de neoprit.

Când îi putem asculta?
Joi, 11 iulie, de la ora 20.00

Mai multe detalii aici 

PS: În deschidere vor cânta cei de la Rhemorha,  ei sunt veterani ai undergroundului din Siberia pe linie de groove metal. Înființată în 2007, trupă a cucerite repede scenă locală cu EP-ul de debut “Rhemorha” urmat de un album full length în 2009 și intitulat “I”.

 

Combichrist [USA] – One Fire World Tour 2019

Top concerte la Rockstadt
COMBICHRIST, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei internaționale de aggrotech/ industrial metal, revine pe tărâmul contelui Dracula cu un show plin de forță extremă pentru a promova noul album de studio „One Fire” ce va fi lansat în curând anul acesta.

Melodiile trupei americane au ajuns și în industria de gaming, track-uri ca „Never Surrender” sau piese de pe EP-ul „Throat Full of Glass” fiind incluse pe jocul video „DmC Devil May Cry”. Anul 2014 îl aduce pe cel de-al șaptelea material al formației, „We Love You”, cu noi melodii bine primite de public, videoclipul uneia dintre ele, „Maggots at the Party”, fiind nominalizat la Berlin Music Video Awards 2015 la categoria „Most Trashy Video”. Dacă până acum amprenta muzicii electronice se simțea deosebit de puternic, albumul „This Is Where Death Begins” (2016) marchează o turnură pronunțată spre zona rock și metal. Acesta a fost urmat în 2017 de o piesă stand-alone, intitulată „Broken : United”, pentru ca 2019 să vină cu un nou album și cu turneul mondial de promovare, „One Fire World Tour”, din care face parte și România.

Când îi putem asculta?
Joi, 18 iulie, de la ora 21.00

Atenție, evenimentul este organizat de Rockstadt, însă va avea loc la Kruhnen Musik Halle

Mai multe detalii aici 

Ne vedem aici!

Anna Antal

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.