Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Salut, Brașov! Staaai! N-am apucat să… trăiesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut, Brașov! Staaai! N-am apucat să… trăiesc Share Salut, Brașov! Staaai! N-am apucat să… trăiesc


Iată că a trecut și Săptămâna Comediei și „ne-am râs“ pe cinste. Parcă Brașovul avea nevoie de o gură de aer, de acest gen. E impresionant câtă lume a venit la teatru, lucru ce denotă că public este, acum, să fie și piese de teatru pe măsura publicului. În cadrul acestei săptămâni, am fost în culisele spectacolelor, alături de mari actori și artiști: Marcel Iureș, Oana Pellea, Ada Milea și mulți alții, care mi-au spus printre altele că adoră publicul de la Brașov. „Este foarte cald publicul de la Brașov. Ne vom întoarce cu mare drag!“, au fost remarcile câtorva dintre aceștia. Așadar, așteptăm cu drag spectacolele de teatru.

Până una alta, rămânem cu ecoul piesei de teatru, „Frumos e în septembrie, la Veneția“, care urlă disperat să trăim clipa. Momentul este viu, este real și magic, atât de încărcat de emoție, dar totuși de necuprins și efemer. De cele mai multe ori, când realizăm asta, e destul de târziu și ajungem ca Oana Pellea să strigăm în ultimul moment: „Băăăăi, unde ești? Întoarce-te! N-am apucat să-ți spun că te… Întoarce-te, te rog! Nu mă lăsa singură. N-am apucat!“. Ne plictisim teribil în unele momente, lăsăm să treacă dialogurile, oportunitățile și clipele pe lângă noi. Avem puterea de a le transforma, de a le lua în suflet, cum luăm valul în piept, în zilele toride de vară. Dar de ce să o fac, eu, mai bine o faci tu. E prea mare efortul… Zău? Mai gândește-te! 😀 „E important să nu treacă o zi fără să faci cel puțin un gest frumos“, spune Oana Pellea. De ce să nu facem asta? Ce avem de pierdut?

Uite de exemplu, unii dintre noi au visat atât de mult încât au ajuns să trăiască momente inegalabile în spațiul cosmic, află cum este spațiul cosmic, de la singurul român, care a zburat vreodată în spațiu, Dumitru Prunariu, la rubrica Lucruri pe care le știi doar dacă ești cosmonaut. Deane’s Irish Pub&Grill a investit 33 de mii de euro pentru ca momentele petrecute pe terasa lor să fie cât mai frumoase, află despre ce e vorba la Povestite în Brașov. De data aceasta suntem călători, umblăm prin cosmos, Irlanda și vedem unde putem să bem bere chinezească, în Brașov. Recomandările sunt la tot pasul în această ediție. Trăiește clipa delectării cu revista noastră.

Hai ura și la răsfoit!

Editorial realizat de Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.