Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Top evenimente în Kruhnen Musik Halle

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top evenimente în Kruhnen Musik Halle Share Top evenimente în Kruhnen Musik Halle


 

Gândește-te acum la ultimele tale seri sau weekend-uri. Activitățile tale te ajută să te simți bine sau te dau înapoi? Este timpul să construiești un ritual postbirou, iar eu sunt aici pentru a-ți oferi cele mai bune sugestii de petrecere a timpului liber. Și, dacă Kruhnen Musik Halle nu s-ar fi încadrat în categoria celor mai bune locuri, acest articol nu ar fi fost niciodată despre evenimentele găzduite aici.

 1.PISICI- SPECTACOL CONCERT
Cum fuge pisica după ghem, așa să-ți fie entuziasmul pentru delicioasa alternativă parodică Cats!

Top evenimente în Kruhnen Musik Halle

Spectacolul PiSiCi este o producție a TMMVS ,un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu, pus la cale de Fără Zahăr.
Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile.La început a fost un ‘miau’,după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.
O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician,un câine reîncarnat în pisică și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile,în timp ce poveștile lor se întrepătrund ,conectându-le într-o țesătură unică.
Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici.
„PISICI” un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr. Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu. Scenografie: Bobo Burlăcianu. Ilustrații: Ana Țăranu. Regie muzicală: Bobo Burlăcianu.

Sunt așteptați și copiii ce au peste 4 ani!
În Brașov, acest spectacol va avea loc prin angrenarea Kruhnen Musik Halle și Rockstadt într-un parteneriat cu Teatrul Sică Alexandrescu pe scena locației Kruhnen Musik Halle.
Când ne vedem ?
Miercuri, 12 iunie, de la ora 19.00

2.LOLLIPOP PARTY
Guy#1: Dudes, what do you think of that chick over there? 
Guy#2: She’s got a cute face. 
Guy#3: Yeah, she’s a total lollipop.

Top evenimente în Kruhnen Musik Halle

Suntem așteptați la ultimul “Lollipop Party” din acest sezon! Mitul conform căruia doar fetele cuminți primesc acadele, e demontat! Toate fetele, bune sau rele, care se prezintă la club primesc câte o acadea din partea casei și intrare liberă toată noaptea. Muzica e asigurată de Dj Lexi și DJ Rux.
Iar asta nu e tot, cei de aici pun la bătaie o invitație dublă pentru petrecere! Intră pe pagina lor de facebook ca să participi la acest concurs!
Când ne vedem?
Vineri, 14 iunie, de la ora 21.00

3.TRAPSILVANIA

Top evenimente în Kruhnen Musik Halle

Cei de aici dau startul party-ului în care se mixează EDM și trap!
Mixtape-urile se mută deja pe serviciile de streaming, iar ei Dj Lexi și ChillWill ne aduc o frântură din energia olandeză, ne vor face să dansăm hakken și să transformăm Transilvania în Trapsilvania.
Cei doi promovează acest stil de muzică pentru că e foarte ofertant și pentru că i-a stimulat să susțină dezvoltarea publicului coagulat prin muzica EDM și trap! Tu ești pregătit?!
Când ne vedem?
Sâmbătă, 15 iunie, de la 21.00

 

4.PETRECEM CA-N VAMA VECHE!
… I’ve still got sand in my shoes, 
And I can’t shake the thought of you.

Top evenimente în Kruhnen Musik Halle

Vara la apogeu? Sigur că da!
Atmosfera din Vama Veche este una pe care nu o regăsești în altă parte, tocmai de aceea, Kruhnen a acceptat provocarea de a face un mega party în cinstea honarilor, a visătorilor și a tuturor care îmbrățișează, până la urmă, frumusețea serilor de vară.
Mircea Matei (DJ at ACOLO / MANDALA – Vama Veche) este genul de DJ care are ochii atât la platane, cât și la public. În cei peste 20 de ani de când pune muzică a ajuns la concluzia că “nu există DJ bun sau prost, ci DJ nepotrivit.”

Când ne vedem?
Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 21.00

foto credit: @vama.veche.romania

Anna Antal, redactor Zile si Nopti

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.