Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Se redeschide terasa exterioară sezonieră @ Platinvm ?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Se redeschide terasa exterioară sezonieră @ Platinvm ? Share Se redeschide terasa exterioară sezonieră @ Platinvm ?


 

 

Fiecare dintre noi are câte un restaurant preferat și altul în care nu s-ar mai întoarce niciodată. Însă dincolo de subiectivismul nostru, un restaurant de calitate trebuie să îndeplinească anumite criterii ca să treacă proba timpului. Ei bine, nu e aşa?

Faptul că în serile din cursul săptămânii se ocupă o pătrime din capacitatea de 120 locuri, ne spune că am anticipat bine, lucru care ne întărește  deja convingerea că trebuie să veniți aici. Cei de aici organizează cocktail-uri sau recepţii de orice fel, cu un meniu stabilit de voi.

Dacă meniul unui restaurant nu este actualizat periodic, clienții se vor plictisi foarte repede de preparatele existente. De aceea, meniul de aici se schimbă săptămânal şi ține cont de produsele de sezon, care pot fi variabile.

Summer in the city? Terasa din mjlocul oraşului este ideală pentru serile de primăvară-vară alături de prietenii tăi. Platinvm mută polul distracţiei în Centrul Civic unde se adună oameni frumoşi, fie pentru a lua masa, fie pentru a petrece o seară de vară vis-a -vis de Tâmpa. 

De vreme ce acum e numai bine de stat pe terasă, cei de aici ne spun că ne aşteaptă începând din luna mai. Ne vedem aici!

Atenție
Nu uitați de voucherul pe care vi-l puteți achiziționa de aici. Consumi de 50 de lei și plătești numai 30 lei!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută