Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Urma@ Rockstadt | Îi poți cumpăra cu o cafea?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Urma@ Rockstadt | Îi poți cumpăra cu o cafea? Share Urma@ Rockstadt | Îi poți cumpăra cu o cafea?


 

 

Trupa clujeană este ’’o urmă împotriva lumii, pentru oameni’’, cum îi place lui Mani (solistul Mani Gutău) să se autointituleze.

Trademark-ul sonor al trupei URMA,care sărbătorește 16 ani de la înființare, a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice și a diverselor elemente de percuție.

Urma@ Rockstadt | Îi poți cumpăra cu o cafea?

Urma vine ca un complement necesar pentru experiența muzicală, deopotrivă pentru cei care sunt în căutare de inspirație și iubitorii de rock alternativ. Formația  a îmbogățit scena rock-ului românesc cu nu mai puțin de 4 albume de studio remarcabile, după cum urmează: Nomad Rhymes(2003). „Anger is a Gift” (2005). „Trend Off” (2007) și ”Lost End Found” (2013).

Deși este un nume rezonant în muzica autohtonă, ei cântă în engleză și folosesc cuvintele așa cum folosești săgețile la jocul de darts (cu precizie și liniaritate), dar fără să evite combinarea muzicii alternative cu  elemente faine de percuție.

Urma@ Rockstadt | Îi poți cumpăra cu o cafea?

Unde îi ascultăm?

În Rockstadt, cel mai cunoscut club de rock din Brașov și printre cele mai cunoscute din țară.

Când îi ascultăm?

Vineri, 19 aprilie, de la 21:00 – 23:00.

 

Biletele sunt diponibile on-line, presale 40 lei.
Accesul la eveniment se poate face numai în baza biletului valid.
Minorii cu vârsta între 10 și 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adult ți numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu vârsta între 14 și 18 ani au acces neînsoțiți.
Recomăndăm ca persoanele care participă la eveniment să aiba asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.