Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Deschiderea oficială a sezonului de schi în Poiana Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deschiderea oficială a sezonului de schi în Poiana Braşov Share Deschiderea oficială a sezonului de schi în Poiana Braşov


Poiana Braşov marchează duminică, 23 decembrie, deschiderea oficială a sezonului de schi.

Organizatorii îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă, dar și pe turiști, cu lecții de schi gratuite, concerte, show de lasere și bineînțeles cadouri pentru cei mici aduse chiar de Moş Crăciun.

Unul dintre cele mai aşteptate momente va fi spectacolul oferit de coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanţii şcolilor de schi din Poiana Braşov, alături de Salvamont şi Jandarmeria Montană.

Trupa PAM PAM adică Pia, Vio și Kito, Pampam pinguinul și Bum Bum, ursulețul panda cântă, dansează și ne arată cât de minunată e viața de copil! O întâlnire de neuitat între orele 12:00 -13:00.

Vine, vine Moș Crăciun cu daruri și activități distractive pentru toți copii de pe pârtie!

DJ STANCIU va încălzi atmosfera cu muzică antrenantă!

Laser Show și parada școlilor de schi/snowboard, salvamont și jandarmeria montană ne luminează zăpada printr-o coborâre de poveste începând cu ora 17:00!

Zăpada ne așteaptă!”, anunţă organizatorii.

credit foto: Salvamont Poiana Braşov

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută