Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Premierele săptămânii 14 – 21 decembrie, la Cinema One

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premierele săptămânii 14 – 21 decembrie, la Cinema One Share Premierele săptămânii 14 – 21 decembrie, la Cinema One


 

 

Dacă Moș Nicolae trebuie să fi venit c-o tolbă plină de filme pentru că văzusem un nou Robin Hood care aduce a Assassin’s Creed și e produs de Leonardo DiCaprio, în așteptarea Crăciunului putem să  vedem Marea Bulgăreală 2 și filmul Cold War, care ne spune că arta, umanitatea și dragostea nu pot fi distruse de o directivă politică.

Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Cei de aici ne-au rugat să nu uităm de celebra Happy Monday, în fiecare luni, orele 10.00- 22.30. Este o zi specială în care suntem răsfățați fiindcă un film 2D costă 13,90 lei iar unul 3D costă 17,90.

Premiere
Marea Bulgăreală 2: Super cursa săniuţelor 3D Dublat

MAREA BULGĂREALĂ 2 – SUPERCURSA SĂNIUȚELOR este continuarea succesului Marea bulgăreala, din 2015. Este o călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei.

Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire.

Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei. Frankie cere repetarea cursei, iar Zac acceptă cu condiția ca Frankie să construiască o pistă de curse cu totul nouă. Frankie și prietenii săi construiesc o pistă spectaculoasă. Zac își dă seama că se confruntă cu un adversar puternic, așa că ridică și mai mult miza, făcându-l pe Frankie să pună la bătaie hambarul.Cele două echipe încep pregătirile, iar Zac e și mai decis să trișeze fără scrupule, ca să aducă victoria în tabăra lui. Dar Frankie și echipa lui au câteva surprize pentru el, care s-ar putea să încline balanța într-o direcție neașteptată. Distribuit de  Ro Image

Războiul rece

O poveste de dragoste improbabilă și totuși extrem de puternică care a luat naștere de o parte și de alta a Cortinei de Fier.

Un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață, se îndrăgostesc în contextul unei perioade istorice nefaste.
Totul se întâmplă undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-Al Doilea Război Mondial și Parisul boem al anilor 50.
Filmată în alb-negru, pelicula lui Pawlikowski este o invitație la nostalgie și sensibilitate.

De ce să-l vezi?
Arta, umanitatea și dragostea nu pot fi distruse de o directivă politică

Distribuit de Independenta Film

A doua șansă
Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, se luptă cu frustrările visurilor neîmplinite. După ce lucrează mulți ani într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După anumite înâmplări mai puțin haioase sau nu, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Ea vrea să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

De ce să-l vezi? Pentru a râde alături de Jennifer Lopez
Distribuit de Vertical Entertainment

Anna Antal, Redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.