Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Bond 25 | Franciza continuă c-un antagonist surpriză

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bond 25 | Franciza continuă c-un antagonist surpriză Share Bond 25 | Franciza continuă c-un antagonist surpriză


 

 

Conceptul James Bond are peste 56 ani și povestea francizei cu 24 de filme nu s-a încheiat aici.
Seria este pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice al tuturor timpurilor, potrivit Box Office.

Nu știm încă ce nume va avea Bond 25, însă zvonurile spun că premierea acestui film va avea loc în februarie anul 2020. Este tare greu să fii vertical și să nu te lași influențat de faptul că ultimele două filme au avut un singur titlul, subtil sau nu: Skyfall și Spectre.
Trăim în vremea glorioasă al lui Daniel Craig, momentul lui Idris Elba nu a sosit, deci să îmbrățișăm ideea că, în ciuda comentatorilor pe care Craig le-a făcut în 2015 prin presă – atunci când a spus că mai bine se sinucide decât să-l interpreteze pe Bond-, el va fi agentul MI6.

Dacă acum ceva timp se spunea că villain-ul va fi Tomasz Kat, apoi actorul francez Said Taghmaoni (sub bagheta regizorală al lui Danny Boyle), a zis că are să fie răufăcător…ce s-a putut înâmpla după ce regizorul și-a anunțat, în septembrie, retragerea?!

S-a pronunțat faptul că antagonistul va fi nimeni altul decât Rami Malek, cel care a dovedit că are un potențial rodnic în lumea cinematografiei hollywoodiene( vezi Bohemian Rhapsody, The Pacifist și Mr. Robot).

Fiind un actor de calibru, acesta este vizat pentru anumite partituri din mega producții.

Pelicula urmează să înceapă filmările pe 4 martie2019, însă este posibil ca acestea să se suprapună cu cele ale lui Mr. Robot – anunţate a se desfăşura din martie până în iulie – fapt ce ar putea împiedica colaborarea lui Malek cu realizatorii noului  Bond.

My name is Anna, Anna Antal.
Redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută