Dacă cei de la Tucano ne-au familiarizat cu arta desenelor în lapte fiindcă știu să se folosească atât de crema cafelei (emulsia de uleiuri extrase în timpul preparării cafelei) cât și de microspumă, tot ei, știu ce înseamnă să facă o specialitate…Și, de vreme ce suntem obișnuiți cu specilitățile lunare, luna decembrie ne aduce un nou răsfăț tactil: Chocolate mousse cake
E posibil ca Belgia să fi beneficiat de rămășițele imperiului său colonial în Africa și să fi găsit mai ușor cele mai bune resurse de boabe de cacao. Nu e un secret că pralinele de acolo sunt the best. Însă, dacă-n Europa cafeaua a ajuns prin portul Veneția, nodul comercial cu negustorii arabi, cred că este mai mult decât satisfăcător să mergem în Tucano- cu gândul la America de Sud, la tucani, culori și delicii. De ce? Fiindcă aici găsim atât cafea cât și o prăjitură de ciocolată presărată cu rodii.
Ne vedem aici?