Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tucano | Chocolate mousse cake

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tucano | Chocolate mousse cake Share Tucano | Chocolate mousse cake


 

 

Dacă cei de la Tucano ne-au familiarizat cu arta desenelor în lapte fiindcă știu să se folosească atât de crema cafelei (emulsia de uleiuri extrase în timpul preparării cafelei) cât și de microspumă, tot ei, știu ce înseamnă să facă o specialitate…Și, de vreme ce suntem obișnuiți  cu specilitățile lunare, luna decembrie ne aduce un nou răsfăț tactil: Chocolate mousse cake

E posibil ca Belgia să fi beneficiat de rămășițele imperiului său colonial în Africa și să fi găsit mai ușor cele mai bune resurse de boabe de cacao. Nu e un secret că pralinele de acolo sunt the best. Însă, dacă-n Europa cafeaua a ajuns prin portul Veneția, nodul comercial cu negustorii arabi, cred că este mai mult decât satisfăcător să mergem în Tucano- cu gândul la America de Sud, la tucani, culori și delicii. De ce? Fiindcă aici găsim atât cafea cât și o prăjitură de ciocolată presărată cu rodii.

Ne vedem aici?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută