Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Și tu poți fi Moș Crăciun! Donează pentru copiii abandonați de la Spitalul de Copii din Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Și tu poți fi Moș Crăciun! Donează pentru copiii abandonați de la Spitalul de Copii din Brașov Share Și tu poți fi Moș Crăciun! Donează pentru copiii abandonați de la Spitalul de Copii din Brașov


„Orice donație este de ajutor, indiferent că este o haină, un aliment, o jucărie sau o sumă de bani! Cadourile vor fi atent pregătite de spiridușii Moșului și vor fi dăruite celor mai puțini norocoși!“, afrimă Sebastian Marinescu, inițiatorul capmpaniei de donare pentru copiii de la Spitalul De Copii Brașov.

Acum un an, în preajma sărbătorilor, Sebastian Marinescu s-a gândit la cei mai puțin norocoși dintre noi, la cei care au nevoie de ajutorul nostru. Acesta a derulat campania de donare colaborând cu Direcția de Asistență Socială, iar anul acesta își dorește să reia inițiativa.

„Jucăriile donate vor ajunge în mare parte la Spitalul De Copii Brașov, iar cu banii strânși o să cumpărăm pamperși și alte lucruri necesare celor mici. Din păcate în momentul de față sunt foarte mulți copii abandonați încă de la naștere, dar împreună putem să îi ajutăm, putem fi alături de ei și să le arătăm că nu sunt singuri!“, povestește Sebastian.

Celalalte lucruri vor fi sortate și vor ajunge la câteva familii nevoiașe din Brașov.

Pentru alte detalii și informații despre punctele de colectare, poți afla la numărul de telefon 0754 253 253 sau la adresa de email smarinescu@clicktech.ro

Ioana Mircea – Redactor-șef Zile și Nopți Brașov 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută