Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Move Club | Ayeee captain!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Move Club | Ayeee captain! Share Move Club | Ayeee captain!


 

 

Move Club este un club pe care-l preferă nu doar studenții, ci toți cei care sunt în căutare de party-uri la superlativ. Cu un sistem de sonorizare de ultimă generație, o zonă VIP foarte avantajoasă, dar și o scenă mare pentru concertele LIVE, clubul ne invită să facem incursiuni în domenii ce compromit plictisul cotidianului.

 Fiindcă se vrea un club de high- class din inima Brașovului, Move Club are  un meniu variat în care putem găsi: whisky, vodka, champagne, prosecco, wine, liquers, tequila, cognac&brandy, vermouth&aperitifs, beer, soft drinks, long drinks, cocktails cu și fără alcool.

Dacă sâmbătă, 8 decembrie, am văzut care este cel mai mare fetish al tău și ne-am distrat pe muzica lui DJ Lau Maftei, șă nu uităm că toate zilele de joi sunt foarte cunoscute pentru tematica Free drinks for ladies. Who run the world? Girls! Intarea este liberă. Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani! Move Club își rezervă dreptul de a-și selecta clientela!

Mai mult, vineri, 14 decembrie, suntem invitați la Captain Morgan party. Nu știm dacă vom dansa cu pirați sau nu, dar numele party-ului e mai mult decât subtil: shooooot-uri!

Iar sâmbătă, 15 noiembrie, participăm la Mustache Party.

Ai la îndemână tot ce îți trebuie, ai parte de profesioniști care au grijă ca nimic să nu fie lăsat la voia întâmplării, și-n plus te bucuri de o parcare mare, să știi că nimeni dintre cei dragi nu își face probleme legate de parcare. Stai alături de Zile și Nopți pentru a afla primul care sunt evenimentele care au loc în clubul Move.

WE MOVE TOGHETER!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.