Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

De ce să mergi la ambasada britanică din Brașov?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De ce să mergi la ambasada britanică din Brașov? Share De ce să mergi la ambasada britanică din Brașov?


 

 

Străinii care-i calcă pragul o numesc, cu cordialitate, ambasadă britanică. Muzica live, meniul delicios, meciurile, dar și cele 50 de feluri de bere britanică și autohtonă creează ambianța unui pub autentic care poartă numele de British Pub.
Pub-ul este considerat, atât de noi, cât și de străini, un loc de promovare a culturii brașovene ce îmbină spectacole de teatru cu cele de stand-up și toate genurile muzicale (de la rock, jazz la operă și operetă).
Printre invitații care sunt considerați de-ai casei se numără: trupa Publique care cântă în fiecare sâmbătă, dar și Za Band care concertează în fiecare vineri. Aici au mai cântat: Taxi, Cargo, formația de jazz Anca Pârlea Band și mulți alții.

Formația Taxi se simte ca acasă aici pentru că vineri, 7 decembrie, vom avea parte un alt concert live! Limbajul este, conform tradiției, licențios. Taxi vine cu un spectacol sincer si noncomformist – “Necenzurat”.Toate piesele compuse exclusiv de Dan Teodorescu, transmit un mesaj. Umorul, ironia și autoironia fac deliciul fanilor mai vechi sau mai noi.

Conform unor studii britanice (sîc!), cele mai faine conversații într-un pub încep după ora 19.30. Iar celor din gașcă le place cel mai mult să împărtășească amintiri, câte o bere- două și să discute despre următoarele evenimente la care vor participa. Pentu a susține și îmbrățisa ideea unei intimități cordiale, la finalul lunii noiembrie s-a deschis noua terasă. Cei de aici s-au pregătit foarte bine pentru iarnă pentru că terasa este încălzită cu  20 °C. Ps: condițiile vin și-n favoarea fumătorilor

British Pub organizează orice gen de eveniment: de la petreceri aniversare, la nunți și botezuri. 
Iar dacă n-ați aflat deja, trebuie să știți că la meciurile de fotbal, pub-ul oferă multe beri celor care spun un scor exact la pauză. Mai mult, în fiecare marți seara, doamnele și domnișoarele primesc cocktailuri sau vin alb din partea casei. Bloody cool!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.