Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Castelul Bran deschide Târgul de Crăciun în această săptămână

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Castelul Bran deschide Târgul de Crăciun în această săptămână Share Castelul Bran deschide Târgul de Crăciun în această săptămână


Târgul de Crăciun şi iluminatul de sărbători de la Castelul Bran vor fi deschise în ziua de Sfântul Nicolae!

”Sărbătoarea Crăciunului vine la Castelul Bran cu tolba plină! Din 1 Decembrie şi până la petrecerea de Revelion,  celebrăm bucuria Naşterii Domnului şi a şansei de a porni pe drumul unui nou an, amintind şi povestind despre tradiţiile şi datinile strămoşeşti pentru ca toţi vizitatorii să trăiască aici o fărâmă din ceea ce poporul român are mai frumos, materializat în colinde, în dansuri, în ritualuri, în bucatele puse pe masă.

Vinul fiert, ceaiul aromat, bucatele tradiţionale din porc, cetele de colindători, Moş Crăciun, bradul verde împodobit, vor însoţi, la fiecare pas, vizitatorii Castelului Bran”, precizează sursa citată.

Restaurantul Casa de ceai va fi vedeta evenimentului, deoarece aici vor avea loc petreceri şi multe surprize culinare.

Startul se va da la ”Pomana porcului” (8-9 decembrie), după care urmează ”Porcul în bucate” (15-16 decembrie), ”Ignatul cu de toate” (22-23 decembrie), primirea lui Moş Crăciun (24-26 decembrie), Savurarea rămăşiţelor anului (28-31 decembrie), ”Ciorba de potroace” ( 1 ianuarie 2019), sărbătorirea Crăciunului şi a Revelionului după calendarul iulian (7-13 ianuarie 2019).

”Un moment special va fi pregătit în prima zi a anului 2019 când, începând cu ora 11.00, sunt invitaţi la ciorba de potroace toţi cei care s-au bucurat de petrecerea de Revelion, numai bună pentru a transmite pofta de viaţă pentru anul care începe”, au menţionat organizatorii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.