Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cinci lucruri de neratat, săptămâna aceasta, la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinci lucruri de neratat, săptămâna aceasta, la Brașov Share Cinci lucruri de neratat, săptămâna aceasta, la Brașov


Concert de colinde

Pe 6 decembrie ești așteptat în Piața Sfatului de la 17.30 la CONCERT DE COLINDE cu: Grupul Vocal acapella VOCELIS, Corul Liceului de muzică T. Ciortea, Corul Camerata Veselă, Grupul ANATOLY și Ianna Novac!

Concert Trupa Taxi

Vineri, 7 decembrie, după ora 21.00, British Pub te invită la un super concert Trupa TAXI! Biletele se găsesc la British Pub, str.Cuza Voda nr.5. Preț bilet: 70 lei Info si rezervări: 0730007009.

Concert Damian Drăghici

Vineri, 7 decembrie, de la ora 21:00, în Kruhnen Musik Halle, celebrul Damian Drăghici și formidabila sa trupă vor ridica clubul în picioare cu rimurile lor fusion ce îmbină muzica lăutărească cu cea reggae, jazz, rock și chiar dubstep.

Un an de electronică și hip-hop

Pe 8 decembrie, Krunhen Musik Halle găzduiește cea mai energică aniversare dacă ești fan al muzicii electronice. DJ Oldskull și DJ Lexi, alături de un invitat surpriză, te cheamă să sărbătorești un an de la nașterea Bad and Boujee. Evenimentul începe la ora 21:00.

Acoustic Sunday

Acoustic Sunday este un nou proiect marca Deane’s prin care localul oferă plăcerea muzicii de calitate printr-o serie de concerte. Printre cele mai inedite se află concertul trupei The Mono Jacks, ce va avea loc în Deane’s în data de 9 decembire, începând cu ora 21:00. Prețul biletului este 49 de lei.

Foto credit: Diana Bobeș

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.