Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Acoustic Sunday cu The Mono Jacks | Deane’s Irish Pub & Gril

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Acoustic Sunday cu The Mono Jacks | Deane’s Irish Pub & Gril Share Acoustic Sunday cu The Mono Jacks | Deane’s Irish Pub & Gril


 

 

Inima vieții culturale și sociale irlandeze, ajunsă direct în Centrul Vechi al Brașovului, pe cea mai circulată arteră pietonală din oraș, Deane’s este un reper și deja un simbol al orașului. Dacă n-ar fi existat scriitorul irlandez Bram Stoker, n-am fi avut o poveste atât de bună despre Dracula; iar dacă n-ar fi existat Deane’s, Brașovul ar fi fost mult mai sărac cultural.

Deane’s Irish Pub & Grill are un caracter interesant fiindcă locul nu doar întregește oameni faini, ci și evenimente de natură polivalentă (de la concerte, la quiz-uri și seri de karaoke)

În același ton cordial, vă spunem că există un nou proiect care se numește Acoustic Sunday. Iar dacă până acum i-am putut asculta pe Dan Byron și Lucia, vârful de lance va fi reprezentat de trupa the Mono Jacks.

Din câte se pare conceptul de Six, Drug and Rock& Roll n-a fost și nu  e doar o asociere arbitrară de termeni, ci implică niște subtilități. De vreme ce mâncarea, sixul și drogurile generează un nivel ridicat de dopamină, muzica generează în organism un nivel de dependență prin plăcerea de a o asculta. N-o să punem sub lupă această satisfacție umană pe care-o face un sunet organizat, dar o să vedem de ce e bine să mergem la Deane’s Irish Pub & Gril.

Acoustic Sunday. Muzica acustică
Cred că ne place muzica acustică pentru că ne dă senzația că am putea face previziuni legate de ceea ce urmează să auzim. În timp ce calitatea sunetului este obligatorie pentru vorbire, excesiva claritate în muzică poate conduce la apariția impresiilor subiective. Muzica acustică este, deci, pe cât de sensibilă, pe atât de frumoasă.  Partea interesantă este că muzica va acoperi o gamă largă de frecvențe (unele și emoționale)

The Mono Jacks e o trupă care generează stări, aceasta fiind o fuziune  între  rock-ul alternativ și genul post-punk. Formația a fost înființată în 2008 de către solistul Doru Trăscău. Cei patru ( Doru, Andrei, Cristian și John) au fost invitați , printre altele, la evenimente ca: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania și TIFF. Cele mai noi single-uri, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio Ușor distorsionat lansat de trupă în toamna anului 2017.

Ne vedem pe data de 9 decembrie, ora 21:00, la un concert remarcabil marca Deane’s!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută