Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Lucia vine la Acoustic Sunday în Deane’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lucia vine la Acoustic Sunday în Deane’s Share Lucia vine la Acoustic Sunday în Deane’s


Duminică, 11 noiembrie 2018 de la ora 21, are loc al doilea concert din cadrul proiectului Acoustic Sunday. De data aceasta, ne va încânta și cânta Lucia. Lucia, sau cu numele ei complet, Lucia-Maria Popescu, are doar 21 de ani și vocea ei este cu adevărat unică.

A debutat la vârstă de 17 ani cu melodia “Tăcerea”, ce a ajuns direct de la anonimat la peste 6.000.000 de vizionări pe YouTube.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Intrare: 39lei

 Detalii și Rezervări:0734010203

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută