Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Temple Pub acceptă provocarea de a trece peste convenții sociale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Temple Pub acceptă provocarea de a trece peste convenții sociale Share Temple Pub acceptă provocarea de a trece peste convenții sociale


 

 

Temple Pub e singurul loc care trece cu ușurință peste convențiile sociale impuse  de locurile din Brașov pentru că mizează pe faptul că suntem diferiți și acceptă, astfel, provocarea de a lansa cele mai inedite evenimente. Am văzut deja că este singurul loc care are cel mai mare ecran full HD din oraș, 2 mese cu autoservire draft și multe specialități culinare.

Dacă prietenii din gașcă te consideră cel mai glumeț, atunci seara de duminică, din 21 octombrie, este pentru tine.E seara Stand Up Comedy cu Adi Bobo, Coco Marinescu, Petrică Iștoc & Gabriel Dinu! Prețul unui bilet este 25 lei. De la ora 17.00, berea rece e pregătită și coastele perfect aromate. La ora 20.00 începe distracția.

Pe lângă evenimentele ce reprezintă o polivalență a pub-ului și pe lângă fuziunile foarte interesante între muzica live și party-urile animate de dj, să nu uităm de Halloween. Sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu orele 23.00, avem party. Muzica este asigurată de  Dj Minu, singura voastră responsabilitate în seara aceea este să veniți costumați pentru a semăna teroare și, chiar dacă, din reflex arhaic, veți aduce usturoiul după voi, vă rugăm să nu-l consumați. (Glumim)

Ne vedem la Temple!

 

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută