Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Alina Alexa | The Past, the Future and the Now

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alina Alexa | The Past, the Future and the Now Share Alina Alexa | The Past, the Future and the Now


Trecutul și Viitorul întră într-un bar. Încep ei să povestească, să se enerveze, să se extazieze, să se întristeze, să râdă, să plângă. Ce mai, ca doi nebuni: trec printr-un tumult de emoții și trăiri. Așa răvășiți îi găsește Acum. „Ce-ai făcut, măi, nene? Voi nici măcar nu sunteți reali și vă dați cu capul de pereți de parcă sunteți buricul pământului. Ia reveniți-vă puțin. Și dispăreți.” Nu-i de râs. E de priceput. Momentul Acum este singura realitate. Ce a fost sau ce credem că va fi sunt gânduri în mintea noastră: nu există cu adevărat.

„Amintirile mă chinuiesc”… Parcă mai mult toamna, pe bază de melancolie și brumă. Mecanismul e simplu: treci pe lângă un loc în care ai suferit sau te-ai bucurat, vezi un om care ți-a adus zâmbete sau lacrimi, auzi o melodie pe care ai plutit sau te-ai prăbușit… Și gata, te „duci” acolo, și retrăiești acele clipe. Uneori prea intens. Experiențele trăite clar ne ajută să învățăm, să creștem, dar ne pot face și foarte mult rău, dacă insităm să trăim în Trecut.

Se spune că dacă n-am uita, am înnebuni. Nu este simplu să înțelegem că nu mai suntem acolo, că suntem într-o continuă schimbare și că fiecare zi este prima din restul vieții noastre. Acum avem șansa unei vieți așa cum ne-o dorim. Chiar Acum. Nu ieri, nu mâine. Go for it!   

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută