Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

4 octombrie 2018: 18 ani de Zile și Nopți

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 4 octombrie 2018: 18 ani de Zile și Nopți Share 4 octombrie 2018: 18 ani de Zile și Nopți


Zile și Nopți împlinește azi, pe 4 octombrie, frumoasa vârstă de 18 ani. Abia ieșiți din adolescență, ne asumăm procesul de maturizare care abia acum începe, la fel cum ne asumăm greșelile adolescenței și succesele de care ne-am bucurat, în ciuda piedicilor, până acum.

La 18 ani, noi încă demonstrăm că printul nu moare, că online-ul există doar în completarea hârtiei pe care informația rămâne ani, zeci de ani, așa cum demonstrează revistele pe care le-am scos de-a lungul anilor.

Început ca un vis frumos pentru a da celor din jur alternative diversificate de petrecere a timpului liber, conceptul Zile și Nopți s-a extins în cele mai mari orașe din țară și este prezent, în clipa de față, în nu mai puțin de 16 orașe. Am fost prezenți, de-a lungul timpului scurs de la înființare și până acum, la cele mai importante evenimente din țară: de la concerte ale unor staruri internaționale până la susținerea de campanii locale și evenimente caritabile sau underground, totul din dorința de a crește și noi alături de viața culturală a orașului.

Ne petrecem zilele muncind pentru ca tu să știi ce să faci cu zilele și nopțile tale, te chemăm la masă în oraș, propunem localuri cu specific, ne plângem cu argumente atunci când nu ne place ceva și cea mai mare dorință a noastră este să rămânem întotdeauna la fel de sinceri cum am fost până acum.

În luna februarie a acestui an am împărțit cu voi cadoul nostru de majorat, Ghidul Top10 Zile și Nopți, unde voi ați votat cele mai bune localuri și evenimente din orașele mari din România – pe care noi le-am vizitat apoi și despre al căror succes am scris cu admirație și dedicare, tot din dorința uriașă de a da ceva înapoi comunității care susține trăitul frumos, prin evenimente culturale de excepție, prin localuri noi și frumoase, concerte de invidiat, expoziții în premieră – la urma urmei, avem 18 ani, mergem peste tot pe unde ne taie capul și relatăm sincer despre ce-am văzut, ce-am trăit, ce-am iubit.

La mulți ani nouă, mereu alături de voi!

Mulțumim pentru că ne citiți!

Anca Zaharia,
redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută