Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Like & dislike la marile festivaluri din oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Like & dislike la marile festivaluri din oraș Share Like & dislike la marile festivaluri din oraș


Like

Se repară străzi, se spoiesc clădirile cu o urmă de var și cu vopselurile rămase pe un fund de cutie de după Revoluție – dar se repară ceva, nu?

Teoretic, pentru line-up-ul de festival de azi, dar cu nume de acum jumătate de secol – eh, care a avut noroc și nu a dat colțul mai cântă iar – orașul se umple de turiști.

Ne mai fixăm o dată pe hartă, ca repere; toate celelalte orașe din țară ne vor privi cu admirație, iar cele din străinătate cu invidie că lor nu le cade centrul o săptămână pe an.

Dislike

Proasta organizare – oricând e ceva super-ultra-oficial și serios și din bani mulți, organizarea la nivelul de bază rămâne în seama… fiecăruia în parte: tu te prinzi pe unde intri, de ce nu ai voie să ieși, afli pe propria piele, la fața locului, că ai intrat cu mașina, dar nu ai pe unde ieși.

În vreme ce fest-urile noi și șmechere din lumea civilizată au loc în afara orașului, prin păduri și pe câmpii, unde corturile-s la ele acasă și mersul prin iarbă are sens, unele din Brașov au loc chiar la umbra făcută de Casa Sfatului, peste terasele (atunci) șomere.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută