Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Move Club & Stage, 3 ani de petreceri în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Move Club & Stage, 3 ani de petreceri în oraș Share Move Club & Stage, 3 ani de petreceri în oraș


Petrecăreții din Brașov știu deja care le este destinația atunci când vor distracție fără limite: Move Club, localul unde, în ultimii 3 ani, ideea de petrecere activă a timpului liber a căpătat dimensiuni diferite de înțelesul pe care-l dau alte cluburi acestei noțiuni.

Pe 15 septembrie 2018, Move Club împlinește 3 ani de când a dat startul muzicii din oraș în forma cunoscută și apreciată nu doar de studenții pentru care Move a devenit sinonim cu modul de relaxare preferat după studiu. Tot aici se pot organiza evenimente diverse, dacă vrei să ieși în evidență cu ziua de naștere, pe care în Move o poți face de neuitat. Ai la îndemână tot ce îți trebuie, ai parte de profesioniști care au grijă ca nimic să nu fie lăsat la voia întâmplării, și-n plus te bucuri de o parcare mare, să știi că nimeni dintre cei dragi nu își face probleme legate de parcare. Stai alături de Zile și Nopți pentru a afla primul care sunt evenimentele care au loc în clubul Move.

" "

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută