Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

La Strada Bistronomie: creativitatea care se materializează în farfurie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Strada Bistronomie: creativitatea care se materializează în farfurie Share La Strada Bistronomie: creativitatea care se materializează în farfurie


Din ce în ce mai mult în ultimii ani, tot mai mulți clienți de restaurant devin extrem de atenți la ceea ce li se servește, dar și la modul de servire, la detaliile din local, la personal.

Arta din bucătărie este la mare căutare: consumatorii caută să o identifice în farfurie, iar acestora li se adaugă și cei care sunt cu adevărat pasionați de sănătate și care țin ca preparatele de care se bucură să fie un amestec de natural cu creativitate.

La Strada Bistronomie se alătură celor care vor preparate excelente și sănătoase, servite impecabil. Aici mănânci bine, indiferent de alegerea meniului, fie că alegi garnituri sofisticate și legume atent pregătite sau deserturi ireproșabile.

În plus, în această ediție a revistei faci cunoștință cu Chef Marius Gorea, astfel încât vei aprecia și mai mult, cu siguranță, și pe omul din spatele mâncării delicioase!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută