Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Like & Dislike la oamenii de companie ai animalelor domestice

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Like & Dislike la oamenii de companie ai animalelor domestice Share Like & Dislike la oamenii de companie ai animalelor domestice


LIKE

Sunt destul de mulți iubitori de animale, dacă e să ne luăm după cât de des te izbești în câte un om atașat de un câine sau te împiedici de o lesă prin oraș. În zonele rezidențiale noi, afișajul corect și vizibil care te informează unde poți lăsa animăluțul să zburde și unde nu, lucru care ne educă suplimentar. Pet-shop-uri și saloane de îngrijire pentru amicii noștri necuvântători apar tot mai des, oferind o paletă întreagă de pe care poți alege calitate la preț bun.

DISLIKE

Deși sunt atâția iubitori de animale, pe puțini îi vezi implicați în salvarea animalelor fără adăpost sau măcar în strângeri de fonduri pentru ca acestora să le fie mai bine. Punguța pentru strâns ce lasă patrupedul în urmă lipsește în atât de multe cazuri, încât te întrebi dacă nu vor ajunge cumva cățeii să dezvolte un simț care să îi facă să își ia singuri de acasă punguța, ba poate chiar să strângă singuri după ei – nu ne-ar mira, la cât de puțin interesați sunt stăpânii de acest subiect.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută