Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

TEDxBrașov 2018 | Primii doi speakeri anunțați

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TEDxBrașov 2018 | Primii doi speakeri anunțați Share TEDxBrașov 2018 | Primii doi speakeri anunțați


Această ediție de TEDxBrașov se numește DOWNLOAD THE FUTURE și are loc pe 12 octombrie 2018, începând cu ora 17, la Centrul Cultural Reduta. Primii doi invitați sunt Alexandru Dobre și Lavinia Chițu.

Temele care vor fi abordate de această dată sunt „Distopie sau Utopie?”, plecând de la premisele că distopia seamănă a utopie, dar nu este, și că distopia este, de fapt, antonimul utopiei, dar și „Unde suntem la un secol după prezicerile lui Huxley din Minunata lume nouă?”. Acestea sunt întrebările pe care fiecare vorbitor, în diferitele domenii de competență, le va aborda în timpul Conferinței TEDxBrasov 2018.

ALEXANDRU DOBRE este fondatorul 3D DOT, o companie fondată în Brașov, România, care își desfașoară activitatea în domeniul tehnologiei imprimării 3D. LAVINIA CHIŢU cântă, dansează, face modeling, televiziune și vorbește într-o limbă cunoscută de 30.000 de români: limbajul mimico-gestual, prescurtat LMG.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută