Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Premierele săptămânii 17-24 august la Cinema One

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premierele săptămânii 17-24 august la Cinema One Share Premierele săptămânii 17-24 august la Cinema One


 

Fiecare vară are povestea ei, iar vara aceasta a avut parte de multe festivaluri și premiere cinematografice. Dacă primele sunt pe sfârșit, nu putem spune același lucru despre filme.

Noi vă sugerăm o pungă de popcorn, pentru că avem câteva premiere.
Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Săptămâna aceasta arată foarte bine pentru că ne întâlnim cu Tineri Titani care ne vor da puțin din atmosfera Deadpool, ne vom aduce aminte de tragedia de pe insuliţa Utøya , dar vom râde de Spionul care mi-a dat papucii.

Haideți, Tineri Titani, La Film! 2D Dublat 
Cinci adolescenți care au puteri supranaturale împart același vis- de a lupta împotriva răului. Prea mici pentru a fi luați în seamă, dar extrem de curajoși pentru a se afirma, ei pornesc într-o călătorie ce are să fie aventura vieții lor. Drumul către cel mai tare regizor de filme de la Hollywood se intercalează cu planurile malefice ale unui ticălos. De aici, show time!
Filmul e distribuit de Vertical Entertainment și entuziasmul nebunesc e dat de vocea lui Nicolas Cage, Kristen Bell și mulți alții.

Utoya: 22 iulie 
La 7 ani de la masacrul care a șocat întreaga lume, Erik Poppe aduce pe ecrane povestea tinerilor care, în decursul a 72 de minute, au devenit figuri marcante ai celui mai sângeros eveniment din istoria mondenă a Norvegiei. Tinerii laburiști, prinși fără scăpare pe insulița Utøya, devin victimele unui extremist de dreapta ( al cărui nume nu e menționat în film). Scris din mărturii și fapte cunoscute, creat în urma unui dialog cu mare parte din supraviețuitori și filmat într-o singură plan-secvență, filmul reface în timp real atmosfera aproape sufocantă a masacrului. Filmul se desfășoară prin ochii unui personaj fictiv de 19 ani, pe nume Kaja. Din respect pentru victime și apropiații lor, personajele și experiențele individuale sunt fictive.

Spionul care mi-a dat papucii 2D
Cu o distribuţie care îi aduce în rolurile principale pe Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux şi Sam Heughan, ”Spionul care mi-a dat papucii” intră de săptămâna asta în cinematografe și ai multe motive să mergi să-l vezi. Filmat în Budapesta, dar prins în mijlocul unei conspirații internaționale și surprins de acțiunile unor asasini nemiloși, filmul urmărește două prietene vechi din Los Angeles, care, datorită fostului iubit al uneia, devin hotărâte să ducă la bun sfârșit un plan riscant care are ca scop salvarea lumii. O comedie în care women are killing it!

 PS: Nu uita de noile promoții pentru cinefili.
Campaniile durează până pe 31 august 2018.

Ne vedem la film?

Anna Antal

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută