Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Amural A4 | Filme și animații cu și despre artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Amural A4 | Filme și animații cu și despre artă Share Amural A4 | Filme și animații cu și despre artă


Zidul cetății, Turnul Alb, Bastionul Graft sunt ecranele cele mai căutate și mai provocatoare pentru artiștii invitați. Surprizele vin însă când adăugăm la lista proiecțiilor Casa Colaj (Crucea Roșie), Casa Bântuită, Turnul Măcelarilor și chiar râul Graft. Glimt Visuals (SWE) și Infimensions (CRO) se alătură celor mai bun VJ români – Cote, Paketa12, Noetic, Pareidolia și tot așa până la 16 artiști sau studiouri de artă video.

CinemaTURNgraful de lângă Turnul Alb este locul unde vor rula filme și animații cu și despre artă. Cel mai puternic proiector va fi de 15.000 lumeni laser, cea mai nouă și mai bună tehnologie de proiecție. Acesta va lumina Turnul Alb, astfel încât proiecția să fie vizibilă din Piața Sfatului și chiar de pe Tâmpa.

Pentru a marca acest moment, artistul canadian Maotik va realiza în interiorul sălii instalația video Aeryon. Publicul va putea intra pentru ultima dată în sala cinematografului înainte de renovare, iar duminică se încheie festivalul cu o proiecție 3D realizată de Aural Eye pe muralul devenit de acum obiectiv turistic.

Programul complet al ediției este AICI!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută