Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Brașov în perioada 14-17 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Brașov în perioada 14-17 august 2018 Share Free in Brașov în perioada 14-17 august 2018


Avem karaoke, proiecție de film și o întâlnire istorică – toate gratuite, să le încerci, după preferințe, în aceasta săptămână.

KARAOKE: Simona Herghelegiu & Vlad T. Copilu

La Deane’s, pe 14 august, de la ora 22.30, ai intrare liberă la o sesiune excepțională de karaoke, acolo unde Simona Herghelegiu și Vlad T. Copilu te încurajează să dai tot ce ai mai bun în materie de muzic; în plus, te ajută cu sfaturi și păreri și vor comenta, întotdeauna cu eleganță, prestațiile celor care dau dovadă de curaj. Rezervări la numărul de telefon 0734 010 203. 

FILM: Despre Schmidt

Pe 17 august, de la ora 20, Jack Nicholson este Warren Schmidt, un bărbat de vârsta a treia proaspăt pensionat și proaspăt văduv. Într-o zi, Warren primește două invitații care îi vor schimba viața pentru totdeauna. Una este de la o fundație care sprijină copii nevoiași din Africa, iar cealaltă este la nunta fiicei lui, o tânără cu care nu a mai avut contact de mult timp. Desigur, intrare liberă. 

ÎNTÂLNIRE ISTORICĂ: Istoria la persoana I 

Pe 17 august, de la ora 11, în Parcul Tractorul, fie că alergi, îți plimbi animalul de companie sau doar îți bei cafeaua pe o băncuță, personajele istorice din cadrul proiectului cultural „Istoria la persoana întâi – ediția a III-a” vin să te cunoască și să îți spună povestea lor. Proiect coordonat și inițiat de Asociația Cultour și finanțat din bugetul Municipiului Brașov. Muzeul Casa Mureșenilor Brașov este partener.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută